Tehnički kutak > Garaža
'07 Aprilia SR 70R (Jorge Lorenzo #48 Replica)
apriliatuner:
http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,19277.80.html evo to je ta tema, samo nesto su neke slike nestale. Ne znam dal se i blatobran mora drugi stavljati, ovdje je neki od runnera kolko vidim.
Marekk:
bit će Airbox taj mali od novog NRG/Runnera, i blatobrana oba kaj idu s tim. Kroz par dana budem to realiziral.
U dolasku je "pipe", put svoj putuje do garaže moje, uskoro Er soma i dve glave :toothy9: :toothy9:
Ipak odustao od Yasuni C16, imal sam več C21, pa sad da probamo nešto drugo, a jedino su mi Stage6 i Yasuniji lijepi auspusi, tak da :icon_thumright:
Miki-speedy:
--- Citat: Marekk - 21 Srpanj, 2012, 23:02:31 ---bit će Airbox taj mali od novog NRG/Runnera, i blatobrana oba kaj idu s tim. Kroz par dana budem to realiziral.
U dolasku je "pipe", put svoj putuje do garaže moje, uskoro Er soma i dve glave :toothy9: :toothy9:
Ipak odustao od Yasuni C16, imal sam več C21, pa sad da probamo nešto drugo, a jedino su mi Stage6 i Yasuniji lijepi auspusi, tak da :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Koji setup ostatka masine planiras?
Mali airbox ima i mali protok zraka
Josip:
--- Citat: Marekk - 21 Srpanj, 2012, 23:02:31 ---bit će Airbox taj mali od novog NRG/Runnera, i blatobrana oba kaj idu s tim. Kroz par dana budem to realiziral.
--- Kraj citata ---
auu, poginit ce ova replica prije vremena, auspuh radi tek iz 12,5t rpm kako treba, sirina flande je veca nego na c21, mislim oko 28mm
meni je na due+ radilo na 12800
radije se olduci na city 16, idealan spuh za tvoj setup i voznju na svaki dan, a i trajat ce ti :icon_thumright:
Marekk:
--- Citat: Miki-speedy - 22 Srpanj, 2012, 02:17:04 ---Koji setup ostatka masine planiras?
Mali airbox ima i mali protok zraka
--- Kraj citata ---
Zasad ovo, a ako i kad stane onda S6R ili Evolution2, BGM evo greda, 21mm, i tak.
A na kutiji se lako izbuši koja rupa još ak bude potrebe.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju