Tehnički kutak > Garaža

'07 Aprilia SR 70R (Jorge Lorenzo #48 Replica)

<< < (12/141) > >>

apriliatuner:
http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,19277.80.html        evo to je ta tema, samo nesto su neke slike nestale. Ne znam dal se i blatobran mora drugi stavljati, ovdje je neki od runnera kolko vidim.

Marekk:
bit će Airbox taj mali od novog NRG/Runnera, i blatobrana oba kaj idu s tim. Kroz par dana budem to realiziral.

U dolasku je "pipe", put svoj putuje do garaže moje, uskoro Er soma i dve glave  :toothy9: :toothy9:

Ipak odustao od Yasuni C16, imal sam več C21, pa sad da probamo nešto drugo, a jedino su mi Stage6 i Yasuniji lijepi auspusi, tak da  :icon_thumright:

Miki-speedy:

--- Citat: Marekk - 21 Srpanj, 2012, 23:02:31 ---bit će Airbox taj mali od novog NRG/Runnera, i blatobrana oba kaj idu s tim. Kroz par dana budem to realiziral.

U dolasku je "pipe", put svoj putuje do garaže moje, uskoro Er soma i dve glave  :toothy9: :toothy9:

Ipak odustao od Yasuni C16, imal sam več C21, pa sad da probamo nešto drugo, a jedino su mi Stage6 i Yasuniji lijepi auspusi, tak da  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Koji setup ostatka masine planiras?
Mali airbox ima i mali protok zraka

Josip:

--- Citat: Marekk - 21 Srpanj, 2012, 23:02:31 ---bit će Airbox taj mali od novog NRG/Runnera, i blatobrana oba kaj idu s tim. Kroz par dana budem to realiziral.

--- Kraj citata ---

auu, poginit ce ova replica prije vremena, auspuh radi tek iz 12,5t rpm kako treba, sirina flande je veca nego na c21, mislim oko 28mm

meni je na due+ radilo na 12800

radije se olduci na city 16, idealan spuh za tvoj setup i voznju na svaki dan, a i trajat ce ti  :icon_thumright:

Marekk:

--- Citat: Miki-speedy - 22 Srpanj, 2012, 02:17:04 ---Koji setup ostatka masine planiras?
Mali airbox ima i mali protok zraka

--- Kraj citata ---

Zasad ovo, a ako i kad stane onda S6R ili Evolution2, BGM evo greda, 21mm, i tak.
A na kutiji se lako izbuši koja rupa još ak bude potrebe.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju