Tehnički kutak > Garaža

'07 Aprilia SR 70R (Jorge Lorenzo #48 Replica)

<< < (109/141) > >>

Marekk:
jedna "sveta"  ;D

Matija97:
kaciga  :headbang: a srka  :glasses9: najljepsa nova srka za koju znam  :icon_thumright:

Grga 2020vT:
Dobar scoot,jedini lijepi iz 50ccm kategorije i s tim setupom pun pogodak
Ca se tice diska mislim da nebi trebal imat problema,ja sam na auto stavljal diskove druge grupacije i bili su izbuseni ko svicarski sir,kad su zaserafljeni nema problema tako da samo da ti se neka vida ne odlabavi i nemas straha.
Koliko ti trosi?

Marekk:

--- Citat: Grga 2020vT - 27 Lipanj, 2013, 20:57:31 ---Dobar scoot,jedini lijepi iz 50ccm kategorije i s tim setupom pun pogodak
Ca se tice diska mislim da nebi trebal imat problema,ja sam na auto stavljal diskove druge grupacije i bili su izbuseni ko svicarski sir,kad su zaserafljeni nema problema tako da samo da ti se neka vida ne odlabavi i nemas straha.
Koliko ti trosi?

--- Kraj citata ---

nemam pojma kolko troši, meni nebitno, ne mjerim ja to, to je ovak skut za zajebanciju navečer malo se prođirat i skočit do pošte, ujutro u dučan i tak to. A valjda ko i svaki drugi Piađo 5-6 litri na ful gasu. A ja se vozim lagano 60-70 na cca 8500 i tu ne troši niš puno, 1/4 gasa a savim lijepo ide, još se i auti "motaju".
Imal sam i ja na autu isto diskove i klješta druge, rađeni adapteri, diskovi s drugačijem PCDom bušeni na moje rupe, i sve 5  :icon_thumright:

btw, jel ti imaš Bravo HGTa 20v Turbo?  ;D

Grga 2020vT:
Imao sam ga:( Auto je prodan nažalost(čitaj ženim se pa mi treba lova)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju