Tehnički kutak > Garaža
'07 Aprilia SR 70R (Jorge Lorenzo #48 Replica)
Marekk:
--- Citat: Grale - 07 Lipanj, 2013, 17:59:20 ---Ne kužim, zkj stavljaš serijsku radilicu, di ti je BGM-ova?
I to pakiranje od BGM-a, dal je čelični ili plastični kavez?
--- Kraj citata ---
Budeš skužil, BGM Evolution radilica je otišla s svim dijelovima :icon_thumright:
Na BGM (YSN) je čelična čašica, ali je završila na mojem Dellortu 19, ak na to pitaš, ili klipić? :icon_thumright:
Grale:
Haha, ne, pitam za ležaje :icon_biggrin:
Pa pretpostavljal sam da si ju prodal, al zkj?
Opet trošak novih ležaja, nove radilice, a ova BGM osim kaje HPC, je i jača :dontknow:
Marekk:
--- Citat: Grale - 07 Lipanj, 2013, 18:05:57 ---Haha, ne, pitam za ležaje :icon_biggrin:
Pa pretpostavljal sam da si ju prodal, al zkj?
Opet trošak novih ležaja, nove radilice, a ova BGM osim kaje HPC, je i jača :dontknow:
--- Kraj citata ---
haha, joj da, bil sam u strci pa nisam kužil, d asi pital za SKF onda bi onda se dogovorili ;D ;D Je, čelični je kavez u lagerima, SKF Bugarska, corteco semerinzi, 250kn set
A radilicu sam prodal jer sam imal kupca za S6R kit koji se je bojal staviti to na serijala radilicu, a taj kit bi dugo prodaval garant, onda sam izvadil radilicu van pa sve skupa prodal, tak je bilo najlakše i najbezbolnije :icon_thumright:
Ne vjerujem da ova serijala (nema ni tisuću km) s novim lagerima nebu mogla podnesti ovaj setup :icon_thumright:
Grale:
Ma bude podnesla, kvalitetna je piaggio radilica :icon_thumright:
Onda je to čist ok cijena, SKF ležaji i corteco semerinzi za 250 kn.
Tolko je negdi bil ceh prošle godine za NTN ležaje i corteco semeringe u lagerosu s popustom, ali nažalost više toga nema(i dok bude, bude ohoho skuplje).
Znači ti sad slažeš 19-icu, sa setupom 21-ici(s BGM-a)?
A kaj s ovim drugim 21, njega misliš isto sprobat ili ide u prodaju ili neke druge svrhe?
Marekk:
--- Citat: Grale - 08 Lipanj, 2013, 01:17:40 ---Ma bude podnesla, kvalitetna je piaggio radilica :icon_thumright:
Onda je to čist ok cijena, SKF ležaji i corteco semerinzi za 250 kn.
Tolko je negdi bil ceh prošle godine za NTN ležaje i corteco semeringe u lagerosu s popustom, ali nažalost više toga nema(i dok bude, bude ohoho skuplje).
Znači ti sad slažeš 19-icu, sa setupom 21-ici(s BGM-a)?
A kaj s ovim drugim 21, njega misliš isto sprobat ili ide u prodaju ili neke druge svrhe?
--- Kraj citata ---
Da, slažem 19 s setupom od 21 ali ne ovaj BGM, on ostaje original, nego ovaj drugi Dell21 koji imam, taj ima dijelove kak je imal 3alfa3 u svojem, ovaj BGM nema tak. nejde niš u prodaju :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju