Tehnički kutak > Garaža
'07 Aprilia SR 70R (Jorge Lorenzo #48 Replica)
Grale:
Svejedno, maloosi je mrvicu bolji,polini je kvalitetniji po meni.
Razlika u performansama se skoro ni ne osjeti.
S poliniom gadaj oko 5,5-5,8 s yasuniom na kitu,tak frend ima.
Marekk:
--- Citat: Grale - 22 Svibanj, 2013, 14:10:06 ---Svejedno, maloosi je mrvicu bolji,polini je kvalitetniji po meni.
Razlika u performansama se skoro ni ne osjeti.
S poliniom gadaj oko 5,5-5,8 s yasuniom na kitu,tak frend ima.
--- Kraj citata ---
Uzel mudem Multivar2000, Koje rolice dolaze s njim, 7.2g?
I koje bi otprilik etrebal na Streetrace i Yasuni? Ovisi i o federu, sad je gore srednji, a ovaj bijeli kaj se dobije je najmekši, bojim se da bu premekan :dontknow: ???
I kak mi slim staviti veći karb, ak se posreći ond abaš taj Mallosi PHBG 19 desni štelung, a ak ne, onda BGM 21 Racing.
A ova serijala prirubnica je koma, usko grlo je to, a imam i Stage6 NBR usis, pa bi uezl i prirubnicu širu ali da se paše i dalje na airbox.
za ovu piše da je šira:
http://www.scooter-center.com/product/A200/Intake+manifold+BGM+PRO+Piaggio+50+cc+2+stroke+CS23mm?cat=A_APRILIA_SR50R&catmatch=CAT_VERGASER_ANSAUGSTUTZEN
i za ovu MF, ali nekak mi izgledaju ko original širina
https://www.scooter-attack.com/shop/#!/en/Aprilia/SR-50-R-as-from-2005/Inlet-Tract/Inlet-Manifolds/MF1514000-Intake-Manifold-Derestricted-d-21mm.html
Grale:
Da, 7.2 dolaze s njim.
A neznam između 5,7-6 g zavisi o centralnom, trebal buš u svakom slučaju 2-3 seta rolica.
Kakve veze ima dal je s leve strane štelung, mislim da ti na srki nebu smetalo ak bu s leve strane :icon_scratch:
U vezi prirubnice, imam ti ja neku široku(brijem da je od BB-a), pa ak oš pošaljem ti ju dok ti dojde karb pa vidi dal ti bu dobro karb stajal nutra,vjerojatno bi.
Pa si kupiš novu onda po toj.
Marekk:
--- Citat: Grale - 22 Svibanj, 2013, 19:48:43 ---Da, 7.2 dolaze s njim.
A neznam između 5,7-6 g zavisi o centralnom, trebal buš u svakom slučaju 2-3 seta rolica.
Kakve veze ima dal je s leve strane štelung, mislim da ti na srki nebu smetalo ak bu s leve strane :icon_scratch:
U vezi prirubnice, imam ti ja neku široku(brijem da je od BB-a), pa ak oš pošaljem ti ju dok ti dojde karb pa vidi dal ti bu dobro karb stajal nutra,vjerojatno bi.
Pa si kupiš novu onda po toj.
--- Kraj citata ---
Imam od NRG mali airbox koji je skroz napred za razliku od SR koji ide od karba pa nadalje, i iza amortizera, i onda šraf od lera zapinje u njega i nemožeš smjesu telat, ak imaš na lijevoj strani, zato mora biti BD, eventualno da kupim opet od SRa airobox, ali je hebeno ružan i ogroman. A uostalom, vidjet ću prvo taj 19, ak mi se nedopadne lako uzmem BGM 21, makar nema potrebe, i 19 bude obavljal funkciju i više nego dovoljno ;)
Pašu karbovi od 12-21 u serijsku prirubnicu, ali ja bi odma uzel neku širu, budem videl još, bitno da makina ide, sad se može i bez policijske pratnje vozit :notworthy: :toothy12: a ovo se lako kupi kasnije.
Grale:
Ma šira je ova prirubnica od serijske, imam negdi slike s mjerama, bum potražil, pa ti pošaljem mjere.
Neznam kaj tebi nije lepo u airboxu od srke, meni je odličan :P
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju