Tehnički kutak > Garaža

'07 Aprilia SR 70R (Jorge Lorenzo #48 Replica)

<< < (90/141) > >>

danc00:
Overrange, ne oversize  ;D.

Ak nemaš OR variomat onda ti baš nema smisla to dvoje, jer ti treba OR variomat da dobiš veselje, dobiš malo krajnje ali puno bolje ubrzanje... Složi si taj OR od stage6, to je brutala, je da košta ali je brutalno, kvaliteta je sam vrh.

Kad pogledaš taj Stage 6 OR set čak je i jeftiniji nego da ideš kupovat posebno.

Marekk:

--- Citat: danc00 - 18 Travanj, 2013, 00:14:39 ---Overrange, ne oversize  ;D.

Ak nemaš OR variomat onda ti baš nema smisla to dvoje, jer ti treba OR variomat da dobiš veselje, dobiš malo krajnje ali puno bolje ubrzanje... Složi si taj OR od stage6, to je brutala, je da košta ali je brutalno, kvaliteta je sam vrh.

Kad pogledaš taj Stage 6 OR set čak je i jeftiniji nego da ideš kupovat posebno.

--- Kraj citata ---

kakav overrange te spopada  ;D, ja govorim o oversize kuplungu i zvonu 112mm umjesto 107mm kak je standard.

Oversize R/T vario (imam ga, i iste je veličine ko i MHR 2008 iz Overrange paketa i standard) nema  nikakve veze s oversize kvačilom.
Kuplung je samo za start i bil on 55mm, 107, 112 ili 150mm, krajnja brzina bude ista, i ubrzanje, jer ne igra ulogu kuplung u doticaju s remenom. Zadnje polutke (R/T torque boost) su važne i vario (uz naravno duži remen), a ne kuplung i zvono  :icon_thumright:

danc00:
To je sve na nohi... :BangHead:

Preveč si zalutal da ti se nekaj objasni....al uostalom u postu iznad si neke pital a sad si izvel cijelu "teoriju" relativnosti na temu kupluga  :dontknow:

nije oversize neg OR, i ko ti je pobogu rekel da je kumplug za krajnju, i ne nemreš deti 107 kumplug na 112 zvono i ko je uopče spominjal kumplug i zvono u mojem postu gore, kaj ti čitaš uopče ili imaš već unapred film u glavi za izvrtit kad ti neko odg na tvoje pitanje  :dontknow:

IMO

Marekk:
S6 je Oversize a ne overrange kak ti pišeš cijelo vrijeme, malossi je overrange
i svi s6 proizvodi su oversize, kuplung i szvono, i vario isto tak.

al zgleda da se nikak mi 2 nemremo dogovoriti, ista situacija kak i s onom gumom,postotak visine
 ;D ;D

nema veze  :icon_thumright:

igor.sb:

--- Citat: danc00 - 18 Travanj, 2013, 00:35:44 ---To je sve na nohi... :BangHead:

Preveč si zalutal da ti se nekaj objasni....al uostalom u postu iznad si neke pital a sad si izvel cijelu "teoriju" relativnosti na temu kupluga  :dontknow:

nije oversize neg OR, i ko ti je pobogu rekel da je kumplug za krajnju, i ne nemreš deti 107 kumplug na 112 zvono i ko je uopče spominjal kumplug i zvono u mojem postu gore, kaj ti čitaš uopče ili imaš već unapred film u glavi za izvrtit kad ti neko odg na tvoje pitanje  :dontknow:

IMO

--- Kraj citata ---

jedini tko je zalutal si ti (i ja)
pročitaj posljednja 3 marekova posta, lud zbunjenog  :toothy3:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju