Tehnički kutak > Garaža
'07 Aprilia SR 70R (Jorge Lorenzo #48 Replica)
Marekk:
fala, treba to sad složiti na proljeće kad zatopli, dokraja, mislim složeno je sve, samo treba uštelati, trokira na 12, čak i malo prije, ko da ima blokadu ???
nemam viška, sve origigi dijelove čovam :icon_thumright:
Drnda:
na takvim setupima treba iglu i sve sto se povezuje s nizim gasom siromasnije nastelati.. svi ti race setupi vecinom imaju w7 iglu i siromasnu dosta diznu jer ispod 10k rpm nemaju sto raditi
Marekk:
--- Citat: Drnda-1 - 10 Siječanj, 2013, 17:10:22 ---na takvim setupima treba iglu i sve sto se povezuje s nizim gasom siromasnije nastelati.. svi ti race setupi vecinom imaju w7 iglu i siromasnu dosta diznu jer ispod 10k rpm nemaju sto raditi
--- Kraj citata ---
120 je dizna nutra glavna, igla neznam koja je, kak je i došla s tim MF PWK tak smo ostavili. bude se to rešilo :icon_thumright:
Josip:
--- Citat: Marekk - 10 Siječanj, 2013, 17:07:58 ---fala, treba to sad složiti na proljeće kad zatopli, dokraja, mislim složeno je sve, samo treba uštelati, trokira na 12, čak i malo prije, ko da ima blokadu ???
--- Kraj citata ---
imam i ja taj problem s okretajima, mad je kod menei slabiji kit i slabiji auspuh i carb
probao sam i nekoliko namotaja kao i cdi-a i nekoliko k15 i opet ista stvar, kao da prekida struju
nisam jos uspio zakljucit do cega je :dontknow:
Marekk:
--- Citat: Josip - 12 Siječanj, 2013, 09:51:44 ---
--- Citat: Marekk - 10 Siječanj, 2013, 17:07:58 ---fala, treba to sad složiti na proljeće kad zatopli, dokraja, mislim složeno je sve, samo treba uštelati, trokira na 12, čak i malo prije, ko da ima blokadu ???
--- Kraj citata ---
imam i ja taj problem s okretajima, mad je kod menei slabiji kit i slabiji auspuh i carb
probao sam i nekoliko namotaja kao i cdi-a i nekoliko k15 i opet ista stvar, kao da prekida struju
nisam jos uspio zakljucit do cega je :dontknow:
--- Kraj citata ---
zbilja si mi uljepšao večer :notworthy: :nono: :nono: :nono: :o
ja se još ponadao da če K15 CDi riješit problem, da ču probat od nekoga pa ak šljaka, kupit.
treba prvo počet od frge pa dalje.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju