Tehnički kutak > Garaža

'07 Aprilia SR 70R (Jorge Lorenzo #48 Replica)

<< < (9/141) > >>

gokiSP:
To je nova generacija piaggio mašine i tim radilicama ne treba vjerovati na ničemu osim na čistoj serijali. O ležajevima da ne pričam. Ako ti je puno investirati 100€ i biti na miru, daj onda 300 kn pa uzmi ležajeve i semeringe.

danc00:

--- Citat: Josip - 07 Srpanj, 2012, 16:06:14 ---ja sam mu isto to preporucio

jer usporedujuci s minarelli-jem yasuni r i city r su razliciti po tome sto city r ima jos siri powerband malo je jaci u peak power-u i uz to ima vise momenta iz nizih okretaja (cak je i Slow pisao o tome)

a usporedujici city r i city 16 za minarelli, oblik je doslovno isti, samo je na city 16 malo jaca grana sta bi trebalo znacit da je dobar iz niskih okretaja (base kit), s tim da cak i slabiji midrace moze dobro zavrtit (taman koliko treba da rade pravim okretajima i spuh i kit) i odradit posao dobro do 12-12,5 t rpm (pogodan za kiteve tipa mhr replica, hebo manston replica, italkit, motoforce racing i ostali.... a opet pase i na base kiteve jer ima sirok powernamd)  :icon_thumright: :headbang:

--- Kraj citata ---

City 16 i C16 baš nisi isti kod grane, C16 ima veći promjer i manje krivine, i zato je jači dosta od City 16, taj City 16 je taman između R i C16, meni je najbolje radil na 11 000-11500okr, onda je bilo snage za orat! Mada ide on i na 12 000okr sam tak, ali nisam ja tolko visoko išel!

Josip:

--- Citat: danc00 - 07 Srpanj, 2012, 18:14:33 ---City 16 i C16 baš nisi isti kod grane, C16 ima veći promjer i manje krivine, i zato je jači dosta od City 16, taj City 16 je taman između R i C16, meni je najbolje radil na 11 000-11500okr, onda je bilo snage za orat! Mada ide on i na 12 000okr sam tak, ali nisam ja tolko visoko išel!

--- Kraj citata ---

procitaj opet, rekao sam da su oblikom isti city r i city 16, a ne c16 i city 16  :icon_thumright:

danc00:

--- Citat: Josip - 08 Srpanj, 2012, 11:40:20 ---procitaj opet, rekao sam da su oblikom isti city r i city 16, a ne c16 i city 16  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

JEbiga, nesmem se već drogirat  :nono:

Marekk:
Dok se ne nabavi C16, a pitanje kad se bude  ::) ::) dotle malo se slaže po drugoj strani. Drugi tjedan nadam se montaža  :laughing7: :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju