Tehnički kutak > Garaža
'07 Aprilia SR 70R (Jorge Lorenzo #48 Replica)
Marekk:
samo prednje bočne kolko sam skužil, naletel sam negde na netu, ili čak na ovom forumu na to, neznam :icon_thumright:
Josip:
--- Citat: Marekk - 20 Studeni, 2012, 14:41:35 ---samo prednje bočne kolko sam skužil, naletel sam negde na netu, ili čak na ovom forumu na to, neznam :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Ja sad u promoto trogir, dvije prednje bocne i jedna zadnja bocna preko 5500kn :drunken_smilie:
Marekk:
--- Citat: Josip - 20 Studeni, 2012, 15:04:10 ---
--- Citat: Marekk - 20 Studeni, 2012, 14:41:35 ---samo prednje bočne kolko sam skužil, naletel sam negde na netu, ili čak na ovom forumu na to, neznam :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Ja sad u promoto trogir, dvije prednje bocne i jedna zadnja bocna preko 5500kn :drunken_smilie:
--- Kraj citata ---
LOOOL, super cijene.
Dečki, moguče onda da se radi samo o Spain's no.1 naljepnicama prednjim bočnim za 2 soma kuna. Ma super cifra :toothy12: :toothy12: :toothy12:
Drnda:
ma da, ja sam pitao u piaggio servisu ima par dana za neke plastike.. lik mi je samo rekao, netrebam ti gledati uopce, jako ti je to skupo :toothy12: :toothy12: :toothy12:
Josip:
--- Citat: Drnda-1 - 20 Studeni, 2012, 15:14:16 ---ma da, ja sam pitao u piaggio servisu ima par dana za neke plastike.. lik mi je samo rekao, netrebam ti gledati uopce, jako ti je to skupo :toothy12: :toothy12: :toothy12:
--- Kraj citata ---
Ma to je sve po zlato, plastika polovnih u djelove skoro pa i nema, a posto nema neko alternativno zamjensko rjesenje vise se isplati kupit citav polovni skuter
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju