Tehnički kutak > Garaža

'07 Aprilia SR 70R (Jorge Lorenzo #48 Replica)

<< < (68/141) > >>

MALES SR180r:

--- Citat: Ruff Ryder - 10 Listopad, 2012, 20:54:00 ---
--- Citat: Marekk - 08 Listopad, 2012, 19:51:00 ---o pa i to je neke, super ponuda, ak se niko ne javi do sutra štima, a jel bu ti ovaj šlafek smetal, da ga skinem ili ne?   :icon_biggrin:

btw. sad sam se sjetil, to je razlika na 2 srke koje sam imal, znači, obje su potpuno iste kak ste i vidli, 2007 obje. Razlika je u zadnjoj čeljusti (na ovoj piše Grimeca a na "staroj" je i na piše aprilia, isto ko i na prednjoj), onda glavčina zadnjeg kotača, tamo je samo križ izliven trokraki bio a ovde je ovaj cijeli tanjur, i na staroj nije bilo natpisa Grimeca na poklopcima spremnika ulja za kočnice.

--- Kraj citata ---
a na 08. godistu ti je glavcina izlivena sa felgom..

--- Kraj citata ---

moj je bio 2007 i isto je felga i glavčina bila u komadu,sad jedino da nije 2008 model,po papirima je 2007...frendica je imala isto 2007 sa odvojenim,i frend je imo 2007 sa odvojenim.....i da sječam se da je frendu otišla glavčina i lik kupio novu u skutermotu za 900 i neke kuna! xD  :o

Marekk:
ko bi ga znal, u 2 godine promijenili 3 puta tu glavčinu  :toothy12: :toothy12:

za karb se nisam raspitival, budem ti kroz tjedan dana javil kak radi i jel radi opće  :laughing6: :laughing6:  :icon_thumright:

MALES SR180r:

--- Citat: Marekk - 13 Listopad, 2012, 19:44:59 ---ko bi ga znal, u 2 godine promijenili 3 puta tu glavčinu  :toothy12: :toothy12:

za karb se nisam raspitival, budem ti kroz tjedan dana javil kak radi i jel radi opće  :laughing6: :laughing6:  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

ak ti nebu opće delo onda ga daj meni,ja tebi istog takvog 28 i bogu mir!  :icon_biggrin:

Marekk:
pwk28?
ma dosta mi je 24 na ovome, nije to HE i neki gorostasni spuh, zasad  ;D

MALES SR180r:

--- Citat: Marekk - 13 Listopad, 2012, 22:17:11 ---pwk28?
ma dosta mi je 24 na ovome, nije to HE i neki gorostasni spuh, zasad  ;D

--- Kraj citata ---

maa znamm samo te hoću zaebat jer bi ja 24pwk....  :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju