Tehnički kutak > Garaža

'07 Aprilia SR 70R (Jorge Lorenzo #48 Replica)

<< < (58/141) > >>

2mario2:

--- Citat: Miki-speedy - 03 Listopad, 2012, 14:23:09 ---Kad ces otprilike slozit da vozi?

--- Kraj citata ---
preduhitrio si me s pitanjem Miki... i Marek???

Sonny br.11:

--- Citat: 2mario2 - 03 Listopad, 2012, 14:30:59 ---
--- Citat: Miki-speedy - 03 Listopad, 2012, 14:23:09 ---Kad ces otprilike slozit da vozi?

--- Kraj citata ---
preduhitrio si me s pitanjem Miki... i Marek???

--- Kraj citata ---
A valjda ga je hitil širem  :icon_thumright:

MALES SR180r:

--- Citat: Marekk - 02 Listopad, 2012, 20:39:00 ---
--- Citat: MALES SR180r - 02 Listopad, 2012, 20:20:37 ---
--- Citat: Marekk - 02 Listopad, 2012, 19:01:07 ---
--- Citat: Groš - 28 Rujan, 2012, 07:52:38 ---Mojaa nejde preko 80,dns cu slozit to. Treba otpojit aku, zatim spojit + pa ond - i kzaljk bi se trebla dignut do 80 i vracat nazad,kad se vraca na oko 30 treba otpojit klemu i kazaljka ostane na 30,poslje kad sve spojis ides se vozit i svakim davanjem i oduzimanjem kontakta,kazaljka se vraca na nulu,i kazaljka onda ide preko 80,tj ide na displey i dalje prema dolje,naravno ako ide  vise od 80. Jucer sam to saznao,dns cu probat.

--- Kraj citata ---

Ima li kakvih novosti oko ovog?

--- Kraj citata ---

naj verovat!

nigdar niš pa ni tad!  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

pa no, meni to tak bezveze zvuči dok sam čital  ;D ;D
A ona neka fora s rezanjem žice unutra ili kaj več?
Neda mi se sad ulupavat u onaj sat od 250ke upucavat pare.

--- Kraj citata ---

ma nema ti u satu nikakve žice,to neki debilčeki izmišljaju da ispadnu pametni....jednostavno elektromotorić na kojem je kazaljka ima svoj hod i to je to,neda se povečat.... :icon_thumright:

Marekk:
evo dečki, prije pol sata sam došel, doma, državni ispit položen, nema više (m)učenja, ja sam svoje odčital  ;D  :headbang: :headbang: Sad se mogu prijeti posla oko toga, za vikend ide širom jer nemam prije vremena, a onda slaganje, ali prirubnica bu došla tek za 2 tjedna, prije neide naruđba  :'( :'( tak da nema žurbe  :(

p.s. Znači jedina šema je 350 sat stavit ili onaj od bicikla? ali još ljepše zgelda dok nema sata  :icon_thumright:

gokiSP:
Pa zašto si ne složiš sam prirubnicu?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju