Tehnički kutak > Garaža
'07 Aprilia SR 70R (Jorge Lorenzo #48 Replica)
Marekk:
Nebude vožen po zadnjem ,ne brini, nisam ja za to, a ni skut :icon_thumright:
Kaj bi 24 bil prevelik, pa svi setupovi koje gledam po YT tog ranga su na 24mm, neki se vrte i na 28, sikak bolje da je veči karb nego manji, prije bi stavil mu 28 nego 21, a potrošnja me ne zanima opće :icon_thumright:
dachi:
nisam cito sve otpocetka al procitano u zadnje 3 str. vidim da si ti heben mafijas ili ti je stari u bliskom rodu sa gatesom? :laughing7: salim se :D svaka cast i sretno u buduce :notworthy: btw.imas poruku :icon_tongue:
ivanm:
bolje da je pwk karb neg taj hibridni delorto 21...
Marekk:
--- Citat: ivanm - 28 Rujan, 2012, 20:43:32 ---Moze bit u koso pod 45 stupnjeva al ne smijes ga dizat zadnji...
--- Kraj citata ---
pod 45 nije problem, još uvjek normalno stoji, nego jel smije biti još bolje direkt, tj oko 30 stupnjeva u usporedbi na usis, ili ovisi i o samom karbu pa neki tada radi dobro neki ne.
btw, jedina prednost toga 21 je kaj bi stal bez problema nutra ;D
Marekk:
Sad sam amlo sprobaval kaj se smješataja fergazera tiče, izgleda da ču morat uzet čim kraču prirubnicu jer jedino tako ima mjesta smjestit ga, trebala bi biti pod kutom od 30 stupnjeva, više ne jer struže ond agore u undertail, 45 stupnjeva znači otpada, a i treba 34mm ulaz.
Ovo mi upalo u oko kao jedino rešenje, Keisler, ima 34 ulaz ka kmi treba, i protok joj je 26mm, samo kaj nigde ne piše kut kolki je, a po slici mi zgleda tak oko 30, vidi se da nije 45.
http://www.scooter-center.com/scoweb/pages/productdetail.grid?product=288621640248688&target=productdetail&category1=A%3AA_APRILIA%3AA_APRILIA_SR50R&category2=CAT%3ACAT_VERGASER%3ACAT_VERGASER_ANSAUGSTUTZEN
I ima na attacku isto jedna, keisler, samo kaj se tu spominje veči kut za 10 stupneva, znači više spušten fergazer dolje u odnosu na naku prije, a sad koj a je to prije, stara keisler?
Muči me to kaj neznam jel su iste, kojuuzeti, a za nijednu ne piše kut kolki je.
https://www.scooter-attack.com/shop/#!/en/Aprilia/SR-50-R-as-from-2005/Intake-Tract/Intake-Manifolds/LKIES0391-Intake-Manifold-Kiesler-Short.html
Možda jesu iste kad su obje istih dimenzija ulaza i protoka, istosu short, a vjerojatno attack i centar različite šifre koriste, :dontknow: jel koristil tko tu prirubnicu pa da zna koji je kut?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju