Tehnički kutak > Garaža
'07 Aprilia SR 70R (Jorge Lorenzo #48 Replica)
Welcome:
Svaka čast na trudu :notworthy: Koliko će brzo ići finalni produkt?
Marekk:
Pa trebal bi svakak ići brže od 60 i da još malo gasa ima :icon_thumright:
E sad jel bude išel 60 po satu, po GPSu ili po cesti to budemo vidli, samo ne po grabi, to nikak.
Je, istina, slabo se slažeju SRke nove, nažalost, neznam zake a nije opće loš ni grdi motor :dontknow:
Ovo M, pa naravno da Marekk :toothy9: :toothy9:
marko_AeRoX:
--- Citat: Marekk - 28 Rujan, 2012, 19:10:03 ---Pa trebal bi svakak ići brže od 60 i da još malo gasa ima :icon_thumright:
E sad jel bude išel 60 po satu, po GPSu ili po cesti to budemo vidli, samo ne po grabi, to nikak.
Je, istina, slabo se slažeju SRke nove, nažalost, neznam zake a nije opće loš ni grdi motor :dontknow:
--- Kraj citata ---
Pa mislim da je novih SR-ka još uvijek relativno malo... A i relativno su nove, pa je ljudima vjerojatno žao jebavat serijale :laughing7:
Marekk:
--- Citat: marko_AeRoX - 28 Rujan, 2012, 19:12:49 ---
--- Citat: Marekk - 28 Rujan, 2012, 19:10:03 ---Pa trebal bi svakak ići brže od 60 i da još malo gasa ima :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Pa mislim da je novih SR-ka još uvijek relativno malo... A i relativno su nove, pa je ljudima vjerojatno žao jebavat serijale :laughing7:
--- Kraj citata ---
pričaj mi, i ja sam ovu "razjebao" tj budem. Novi motor, original svaki šraf na njemu, 7500km, bez točkice, ali ne, moram ja njega složit. A onda opet kad slažeš stariji motor ti je žao zake nije noviji.
p.s. Izgleda da če s prirubnicom biti jebade malo ako želim ostavit stražnji blatobran, a želim ga ostavit ;D ;D
ivanm:
http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=47235.0
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju