Tehnički kutak > Garaža

'07 Aprilia SR 70R (Jorge Lorenzo #48 Replica)

<< < (52/141) > >>

Ruff Ryder:

--- Citat: Groš - 27 Rujan, 2012, 22:05:13 ---U ovo recesijsko vrijeme ovo je nadprosjecan projekt,pogitovo jel je ovo sve novo! I skini onu foliju sa sata,jer sat moze ic preko 80 uz minutu posla! ;-)

--- Kraj citata ---
kakvu foliji ??
na tvojoj srki je par puta iso preko 80 :DD

Marekk:

--- Citat: Ruff Ryder - 27 Rujan, 2012, 22:41:26 ---
--- Citat: Groš - 27 Rujan, 2012, 22:05:13 ---U ovo recesijsko vrijeme ovo je nadprosjecan projekt,pogitovo jel je ovo sve novo! I skini onu foliju sa sata,jer sat moze ic preko 80 uz minutu posla! ;-)

--- Kraj citata ---
kakvu foliji ??
na tvojoj srki je par puta iso preko 80 :DD

--- Kraj citata ---

nakd zna zatitrati mrvicu preko 80, pa s evrati, tako i na mjestu, s kontaktom, ovisi kak mu dođe valjda.
Mislio je na moju carbon foliju koju sam stavil i na nju RPM meter

Groš:
Mojaa nejde preko 80,dns cu slozit to. Treba otpojit aku, zatim spojit + pa ond - i kzaljk bi se trebla dignut do 80 i vracat nazad,kad se vraca na oko 30 treba otpojit klemu i kazaljka ostane na 30,poslje kad sve spojis ides se vozit i svakim davanjem i oduzimanjem kontakta,kazaljka se vraca na nulu,i kazaljka onda ide preko 80,tj ide na displey i dalje prema dolje,naravno ako ide  vise od 80. Jucer sam to saznao,dns cu probat.

marko_AeRoX:
Ajde da i mi Zagorci dobijemo ekspert čunera...  :toothy3:

Jedino Dox se odvaži na neki hard tuning al njega je zemlja pojela izgleda...

Samo napred Marekk!  :icon_thumright:

ivanm:
sa novim dijelovima se fino da složit skuter... i ja sam svojedobno bio sposoban bubnut 5000kn u dva mjeseca za dijelove a sad se samo sa nostalgijom sjećam tih dana :angel9: a vidim da je ovdje ukupno bubnuto i 10000kn :o
inače respect na projektu i sretne kilometre želim, samo ganjaj velku diznu za start a kasnije ju lako smanjiš...

nisam skužio koju prirubnicu imaš za taj karb?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju