Tehnički kutak > Garaža
'07 Aprilia SR 70R (Jorge Lorenzo #48 Replica)
Marekk:
--- Citat: Grale - 24 Rujan, 2012, 14:37:55 ---19x30x6,5
18x28x7
imaš obadva u lagerosu,65 kn s popustom
nisam otvaral linkove,pretpostavljam da pitas za semeringe radilice :)
--- Kraj citata ---
za radilicu sam več riješio, tj sutra budem.
linkovi su za vodenu pumpu, no i to je riješeno prije minutu, označavanje dimenzija kod originala i corteca je malo drugačije, pa je došlo do nesporazuma.
Hvala još jednom :icon_thumright: :icon_thumright:
Kamba:
...sad i Lagerosu ima neke čudne simeringe za vodenu,imaju s obje strane oprugicu i teško se stavljaju,jedan sam pokidao a drugi je ušao teško ali je ušao,malo sam zgulio gume s njega....ne sviđa mi se nimalo... :angry7:
Marekk:
--- Citat: Kamba - 24 Rujan, 2012, 19:01:35 ---...sad i Lagerosu ima neke čudne simeringe za vodenu,imaju s obje strane oprugicu i teško se stavljaju,jedan sam pokidao a drugi je ušao teško ali je ušao,malo sam zgulio gume s njega....ne sviđa mi se nimalo... :angry7:
--- Kraj citata ---
hm, tak znači,
po nazivnoj dimenziji bi trebao čak i lakše uči unutra taj iz lagerosa jer je 16mm, a original 16.1mm.
Budem i ja uzel 2 za svaki slučaj, niakd neznaš kak če iči unutr :toothy12: :toothy12:
Kamba:
...šta da ti pričam,ja sam uzeo 5 komada... :glasses9:
....kada budeš stavljao simering,dobro ga namaži sa litijevom masti,posebno između te dvioje oprugice gdje klizi po osovinici,samo trpaj bez brige....ne smeta....a ove na radilici dobro odmasti i nemoj mazat s ničim jer izlete van lagano....ne uvijek naravno,ali ja sam s tim imao problema... :icon_thumright:
Marekk:
--- Citat: Kamba - 24 Rujan, 2012, 19:08:10 ---...šta da ti pričam,ja sam uzeo 5 komada... :glasses9:
....kada budeš stavljao simering,dobro ga namaži sa litijevom masti,posebno između te dvioje oprugice gdje klizi po osovinici,samo trpaj bez brige....ne smeta....a ove na radilici dobro odmasti i nemoj mazat s ničim jer izlete van lagano....ne uvijek naravno,ali ja sam s tim imao problema... :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
eto podrške :toothy12: :toothy12: :toothy12: ;D :frajer: :toothy12:
al uglavnom, jel bolji ipak taj ili uzeti original? Ili ima neki treći :toothy9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju