Tehnički kutak > Garaža

'07 Aprilia SR 70R (Jorge Lorenzo #48 Replica)

<< < (3/141) > >>

R@kija:
daj neko ko je vozio runnera vxra novog i srku ovakvu,nek mi samo kaze ,nemojte se sad samo hvalit zato kaj imate jedan od njih da je bolji,zanima me kak se vozi,po zavojima,koji je upravliviji,sr50r ili,vx/vxr novi

Josip:

--- Citat: Marekk - 05 Srpanj, 2012, 14:01:12 ---Spuh tak i tak nebitno koji je, to je za serijalu ok, drugi tjedan stiže Yasuni C16  ;D ;D al hvala na info, nisam ni znao koji imam.
Pa izvana če skut i ostat takav kakav je, samo se po mašini prčka. i malo styling ali niš preveč.

nevan, aha, bil sam gore kod bratiča v pustodolu

--- Kraj citata ---

C16 ti je "malo" overkill za mhr replicu  :icon_thumright:

ivan_speedy:
Najljepša kombinacija boja na sr-ki bar meni,lijep skuter,jel valja šta taj gianelli ???

Marekk:
Sony, ne nije Ditech (Factory), ovo je standard verzija s 17,5 Dellorto.

Josip, drago mi je ak si imao takav setup, i ja sam mrvicu skeptičan i mislim da je malo prejaki auspuh za termo grupu, ali lako se kasnije kupi nešto drugo od cilindra tipa S6 Racing pa bude onda OK auspuh, a neda mi se kupovat sad R ili City i bacat pare.

A onda opet naletavam na testove i grafove gdje na standard minarelli koji ima samo S6 Streetrace 70 (Sport gus) + 17,5mm frga, od 10ak testiranih spuhova od Serijale do C16 i S6 R1200, taj cilindar daje najviše snage i momenta baš uz C16 koji je "najjači" auspuh na testu i totalni overkill za serijala sport gus 70. IMa i dosta filmića na YT koji imaju Replicu i C16.
http://www.tuningmatters.com/2012/05/17/review-the-ultimate-scooter-tuning-exhaust-comparison-test/

ovaj MHR replica potpuno novi sam danas kupio jeftinije nego najjeftiniji gus 70cc, tak da mi se isplati, a auspuh si stavljam kao granicu, pa onda malo bolje da je viša :D

Na kolko se vrti mhr replika? C16 je za cca od 11-13?

danc00:
To je CITY ili običan C16?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju