Općenito > Generalno o skuterima

Procjena aeroxa

(1/2) > >>

malagutif10:
Pozz,imam priliku da kupim aeroxa sve standard,registrovan,papiri uredni,nudi mi ga za 600€ evo slike pa procjenite jel se isplati kupiti,masina je u dobrom stanju ide lijepo,a najbolje sto ima malo potrosnju

Nedavno je ofarban

a ovo su malo starije slike prije farbanja

willy213:
Jeli mogu dvoje sjesti na ovaj aerox..? ja sam čuo od mnogih da je to glavni problem aeroxa

Mikac21:

--- Citat: willy213 - 05 Srpanj, 2012, 16:11:04 ---Jeli mogu dvoje sjesti na ovaj aerox..? ja sam čuo od mnogih da je to glavni problem aeroxa

--- Kraj citata ---
pa zašto ima iza ručke za suvozača ako nemože dvoje sjesti :laughing3:
BTW Aerox izgleda odlično,sad kolko je dobro očuvana mašina :dontknow:

dhorvat:

--- Citat: willy213 - 05 Srpanj, 2012, 16:11:04 ---Jeli mogu dvoje sjesti na ovaj aerox..? ja sam čuo od mnogih da je to glavni problem aeroxa

--- Kraj citata ---

Moja žena (tada cura) se vozila sa mnom nekih 20-30 tisuća km iza mene na aeroxu pa nije to tolko strašno  :laughing7:

BTW. gore su metzelerke me7teen, ako su u dobrom stanju i ako mašina na uho radi super nije to loša investicija. Treba netko ić s tobom da vidi još neke sitnice oko njega tipa da nije most sj#ban, struja...

malagutif10:
pa ja bi stavio novi klip cilindar i tako,promjeno bi lezajeve i tako to , jer je prije 2 godine mjenjan klip i nikad vise , covjek je iz mog kraja pa znam i ko je vozao

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju