Općenito > Generalno o skuterima
o mašini skutera
Grale:
slažem se s kambom u vezi onog kaj je rekel za diteche...da su više manje svi grobovi jer su lokalni mehoji išli sarafit po njima,al sam uvjeren da se da nać neki zdravi,al zato moraš nać nekog ko se imalo razumije u skutere ili baš diteche,da ako se dogodi kakav kvar da ga zna locirat i riješit...
Iwo SR Tuono:
Purejet i pezo tsdi definitivno su smece zadnje :D
Ditech dobar ako kupis s malo km i ocuvanog da vida s njega nije nikad skinuta ali takvih vise nema nazalost
Za pocetnika bilo koji minarelli serijala ili piaggio pa da se vozi bezbrizno,nije ni karb sunce al kad sezona prolazi a ti nemas 1000kn za pumpu i 900 za injektor jebes taj poso
Ja kad sad imam dva skutera s karbom jeftinije me odrzavanje izade nego s ditechom skoro xD
Ubrizgavanje na 2T masini ce bit dobro al tek evo 3 kad bude,al to se ionako nece kod nas prodavat tako da jbg
Ja sad da kupujem uzeo bi stari nrg ili srku 2004 s piaggiom gore
silvio:
a riskirat cu ko ga j***
http://www.njuskalo.hr/skuteri-do-50/aprilia-sr-50-49-cm3-oglas-5483746
idem ga u pon isprobat vidit kako radi pa kako bude
*JOHNSON*:
nemojte djaba ljuvat po pure jetu evo ja sam ga napravio kak treba i nema kvarova ubiti nebi ni bilo da oni u serivsu odma skuzili da su blokovi bili iskrivljeni zbog njih pucala radilica pa je bio na servis par puta ovako sto se tice masine nikad nista.imo sam pumpu onu iz piaggio servisa nikad nije bila dobra ko ova polovna sto samkupio za 200kn original za pure jeta em tise radi em je bolja.S injektorima nikad problema.trosi 2.5 litre i brije svaki skuter do 70-80.I evo sad moj pure jet ima preko 41tkm :D to je dosta za skuter
steeef:
sve je to ok ak se zna s tim baratat..inače se nebi ni proizvodilo ni prodavalo (nekad)..ima kvarova kak i na karb mašinama samo ima više elktronike pa treba i više znanja.
na purejetu je struja ko i na ditechu,ko i injectori i kompletan sistem samo je drugi blok pa ak je purejet sranje,ditech je isto.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju