Općenito > Generalno o skuterima
o mašini skutera
silvio:
pozz
uskoro kupujem rabljen skuter a nov sam u svijetu skutera
htio bi saznati od ceg se sastoji masina,koji dio za sta sluzi i tako :)
hvala
luka ns:
mašina ko mašina, prijenos je drugačiji nego kod motora...variomatski, ostalo budeš sam vidio kad kupiš skuter :icon_thumright:
silvio:
--- Citat: luka ns - 05 Srpanj, 2012, 13:42:21 ---mašina ko mašina, prijenos je drugačiji nego kod motora...variomatski, ostalo budeš sam vidio kad kupiš skuter :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
hah,ok
zanimaju me yamaha aerox i aprilia sr50
koje se vise isplati,uzimam rabljeno
i da,cuo sam od nekoliko ljudi za apriliu ditech da nevalja? jel to istina? zasto
Grale:
--- Citat: silvio - 05 Srpanj, 2012, 14:02:02 ---hah,ok
zanimaju me yamaha aerox i aprilia sr50
koje se vise isplati,uzimam rabljeno
--- Kraj citata ---
koja aprilia sr?ima ih ni više nit manje sa tri različita modela mašina i 2 sustava ubrizgavanja... ;D
--- Citat: silvio - 05 Srpanj, 2012, 14:02:02 ---i da,cuo sam od nekoliko ljudi za apriliu ditech da nevalja? jel to istina? zasto
--- Kraj citata ---
ne valja...troši skoro duplo manje i ulja i benzina od ostalih,a ko serijala napere sve ostale skutere u ubrzanju,pa skoro i u krajnoj :toothy11:
valjda zato ne valja :dontknow:
silvio:
--- Citat: Grale - 05 Srpanj, 2012, 14:04:42 ---koja aprilia sr?ima ih ni više nit manje sa tri različita modela mašina i 2 sustava ubrizgavanja... ;Dne valja...troši skoro duplo manje i ulja i benzina od ostalih,a ko serijala napere sve ostale skutere u ubrzanju,pa skoro i u krajnoj :toothy11:
govorim o modelu 2003/2004. godina
valjda zato ne valja :dontknow:
--- Kraj citata ---
znaci ubiti se ditehch vise isplati?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju