Ostalo > Foto, video, music...

Koji autoradio do 800 kn?

<< < (2/4) > >>

Drnda:
imam ja nov , tj star nekih 7 dana  pioneer deh 4000ub, pa ako si zainteresiran.. skucao auto pa mi viska  :toothy12:

hypno:
bilo koji alpine kazic...pioneer mi ima pretvrd zvuk...imao sam sony,panasonic,keenwood kazice i multimediju u autu...alpine mi ima najbolji zvuk...

chupa206:

--- Citat: hypno - 05 Srpanj, 2012, 19:32:49 ---bilo koji alpine kazic...pioneer mi ima pretvrd zvuk...imao sam sony,panasonic,keenwood kazice i multimediju u autu...alpine mi ima najbolji zvuk...

--- Kraj citata ---

da li kenwood ima bolji zvuk od npr pionnera? da ne ispadne da kupim radio koji imal lošiji zvuk nego sadašnji kenwood

--- Citat: Drnda-1 - 05 Srpanj, 2012, 18:27:36 ---imam ja nov , tj star nekih 7 dana  pioneer deh 4000ub, pa ako si zainteresiran.. skucao auto pa mi viska  :toothy12:

--- Kraj citata ---

pošalji koju sliku! i cijenu

Drnda:
gluposti, pa jbt pioneer ima mali milion stelanja... ako imas losije zvucnike, na bilo kojem ce glupo zvucati...

chupa206:

--- Citat: Drnda-1 - 06 Srpanj, 2012, 00:34:37 ---gluposti, pa jbt pioneer ima mali milion stelanja... ako imas losije zvucnike, na bilo kojem ce glupo zvucati...

--- Kraj citata ---

trenutni kenwood radio s kenwood zvučnicima... zvuk je odličan...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju