Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

zagreb-crikvenica oko 15-20 .07? ima ko zainteresiran?

<< < (3/4) > >>

3alfa3:
Ovo su 2 rute od ZG do Crikve. Od rotora prek Save do Crikve je na prvoj slici 188km, a na drugoj je ruta od 8km vise. Obje su OK, a ova druga je manje prometna i cesta je u boljem stanju.

Jedino sto mene ni bog nebi natjero od Senja prema sjeveru - jadranska magistrala juzno od njega je raj za motor  ;D

[privitak je izbrisao admin, stariji od 4godine]

B.E.R.O.:

--- Citat: Ivan_drifter - 06 Srpanj, 2012, 19:26:12 ---samo se ti raspiši!,

nego jer ima jos ko muda da se zaletimO???

--- Kraj citata ---
Ja bi isao da si blize,i da imam vremena...  :dontknow:
I to samo zato jer bih pio besplatno pivo cijelo vrijeme!!!!
 :toothy12:

Ivan_drifter:

--- Citat: B.E.R.O. - 06 Srpanj, 2012, 19:43:55 ---Ja bi isao da si blize,i da imam vremena...  :dontknow:
I to samo zato jer bih pio besplatno pivo cijelo vrijeme!!!!
 :toothy12:

--- Kraj citata ---
ko i uvijek, :icon_biggrin:

Ivan_drifter:

--- Citat: 3alfa3 - 06 Srpanj, 2012, 19:35:13 ---Ovo su 2 rute od ZG do Crikve. Od rotora prek Save do Crikve je na prvoj slici 188km, a na drugoj je ruta od 8km vise. Obje su OK, a ova druga je manje prometna i cesta je u boljem stanju.

Jedino sto mene ni bog nebi natjero od Senja prema sjeveru - jadranska magistrala juzno od njega je raj za motor  ;D

--- Kraj citata ---
daj mi pogle kolko ima starom cestom do povljane, ti imas bolje znanje po tim stranicama,

tnx

Grale:

--- Citat: Ivan_drifter - 06 Srpanj, 2012, 19:59:01 ---daj mi pogle kolko ima starom cestom do povljane, ti imas bolje znanje po tim stranicama,

tnx

--- Kraj citata ---
http://map.hak.hr/
i tu si ukucaš kaj trebaš... :icon_biggrin:
evo ja bi se vrlo rado pridružil,al di ću ja s talijanom pa da me morate šlepat već nakon 20 km :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju