Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
S mirisom dvotaktola po Europi
kiza-iz-kvarta:
--- Citat: te-te-ac - 04 Srpanj, 2012, 15:06:11 ---mislim da u mađu kada ides s mopedom ne mozes imat suvozača.. tebi moze u prometnoj pisat 2 sjedeca mjesta al to njih nejebe.. mađarski zakoni ::) moguce je da te ne puste na granici..i ako te puste moze ti kasnije patrola pisat kaznu.. budi spreman na to.. imao sam jedno takvo iskustvo prije nekih 5 godina s ex frendom s foruma.. :toothy12: nisu nas pustili na granici..
najbolje odma na granici pitaj za suvozaca i sjedeca mjesta... :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
ne sjećam se tog road tripa s tobom za Mađu od prie 5 godina?! :dontknow:
Domba:
Ajde mogu ti ponjeti vajkrem ja sam jos uvijek u madjarskoj, vracam se u utorak u popdnevnim satima
Sent from my LT22i using Tapatalk
Domba:
Evo vratili se cura i ja iz Europe.
Nekoliko slika cu staviti sutra.
Uglavnom Prvo bi se zahvalio robiju na ugodnom drustvu u Valpovu i sto nam je pokazao put iz Valpova, ono sam nikada nebi nasao :)
Hladan tuš me je oblio kada je mađarski policajac rekao Ivana nemože. A za provjeru sam zvao prijelaz u Donjem Miholjcu i rekli mi da može 2 osobe, ako je moped registriran za 2 osobe i ako imaju kacigu, sto nije točno. I tu je vise manje vožnja završila. Dalje je po Ivanu došla vlasnica aparatmana i tako smo bili u mađarskoj i sve obišli busom. I nazad ju je vratila gazdarica...
Što se tiče skutera u mađarskoj niti jedan nije regan, koliko sam skontao nemaju pločice, jedino što trebaju je kupiti osiguranje za 8 eura godišnje, to mogu i na pošti i vozi. I od svih 50tica najmanje sam vidio bilo što tjunirano. 1 NRG sa Arrowom i to je to...
Ja sam se provozao po Šiklošu, i nazad i to je to.
Ubiti razočaranje što se tiće vožnje jel su glupi, ali navodno bi se to trebalo promjeniti 2013...
Tomi_ZG:
Ne trebaju regat 50ke al se ne smiju vozit dvoje na skuteru,koja nebuloza od zakona.
Baš me zanima kaj kad netko napravi pi#dariju,nema table nema sankcija ak zbriše.
Kamba:
..prije 3 godine ja i cura na NRG-u bez ikakvih problema prešli granicu,nitko to nije spomenuo na granici.... :dontknow:
..zakon je glup do zla boga.... ::)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju