Općenito > Generalno o skuterima

Gilera vx pitanje

<< < (7/8) > >>

Figuar_13:

--- Citat: cosa_wp - 05 Srpanj, 2012, 04:12:16 ---Kakav si ti pacijent pa to je strašno. Ima za te novce puno boljih motora tako da za taj ne možeš reći da je oke. Sve ti je jasno čim vlasnik mijenja za 50 kubika! Sve ste rekli svojim ja znam vlasnika naravno da onda nemos rec realno stanje i nisi objektivan zato bolje šuti!

Uostalom nisam ja rekao da je to kanta nego da nije u bajnom stanju o tome govori vanjski izgled, kilometri motora, cijena navedenog!

Šta ti meni želiš reći da je prelakiravan motor u picikato stanju?

--- Kraj citata ---

marko_rox:
runner je u garazi, sve smo rijesili kak smo se i doovorili  :icon_thumright:

cosa_wp:

--- Citat: marko_rox - 05 Srpanj, 2012, 18:56:51 ---runner je u garazi, sve smo rijesili kak smo se i doovorili  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

bitno da si ti zadovoljan sve ostalo je nebitno sretno i polako!  :headbang:

Brla:
eto, bio sam i ja na primopredaji  :icon_biggrin: pregledo aeroxa, mašina se čini oke, plastike nisu u bajnom stanju al se bude složilo  :headbang: meni bi iskreno bilo žao dat runnera, ali jedini razlog zamjene je taj šta dečki nemaju A1. Motor pali vozi, bez ulaganja  :hello:

marko_rox:
vec napravio 50 km s vxom i zadovoljan sam kak ide,nije puno brzi od aeroxa al vidi se razlika u udobnosti izmedu 50 i 125 ccm
na aeroxu bi se trebalo poigrat s prijenosom ja se bas ne kuzim u to pa nisam prckal al moze se jos bolje slozit  :hello:
i u startu sam brzi nego frend sa novim vxom i onda do kraja drzi tih 10 m prednosti  :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju