Tehnički kutak > Tuning skutera

KOJE ROLICE ZA SR 50 RACING???

<< < (10/10)

STunrider:

--- Citat: MaLi_OdvALjivAc - 14 Svibanj, 2008, 21:57:08 ---brate jel imas ti uopste taj skuter???

--- Kraj citata ---
Nije pitanje jel ga ima nego jel zna sta je opce skuter... Jbt... Valjam se od smjeha, pa nije normalan.. Jbt... E da zac138, jel si ti mozda cristofolini posto tako dobro sve znas , ja mislim da jesi , jel jesi?

seba:

ja ti imai sr replicu i imam zx i rolice od 4,2g i s njima mi je nekako najbolji iako iam još malih rupica. imao sam i 4g, ali sa njima nisi mogao krenut ako je mala uzbrdica ali je išao najbolje od 0-20 je bila rupa,a poslje je išao super. ali više ti se isplati kupit multivar,nego ovako štelat

Crazy Kuree:
Ja sam imo multivar, delta, plave opruge malossi kevlar i rolice 6.1g od starta do krajnje nije imo rupe a super je vuko i išo super al je imo i karb 17.5 + e5

igor.sb:

--- Citat: seba - 15 Lipanj, 2008, 11:37:35 ---   
   ja ti imai sr replicu i imam zx i rolice od 4,2g i s njima mi je nekako najbolji iako iam još malih rupica. imao sam i 4g, ali sa njima nisi mogao krenut ako je mala uzbrdica ali je išao najbolje od 0-20 je bila rupa,a poslje je išao super. ali više ti se isplati kupit multivar,nego ovako štelat

--- Kraj citata ---

da samo sto ti imas minarelli, a isus ovo teme ima suzuki/morini masinu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju