Općenito > Oprema
Ls2 Kacige
3alfa3:
Sto se sigurnosti tice, ovo je najmjerodavnije. Nadji model koji te zanima pa vidi
http://sharp.direct.gov.uk/
Grale:
kolko vidim imaju dobre ocjene...
al ja bi pogledal grex na tvojem mjestu...cura je kupila grex r1 za 550 kn,dosta dobro zgleda,a po ovom sajtu ima 4 zvjezdice,dok neki modeli suomya imaju samo 3...
sad dal su to zvjezdice po omjeru cijene i kvalitete ili samo kvalitete,to :dontknow:
3alfa3:
--- Citat: Grale - 02 Srpanj, 2012, 21:23:34 ---kolko vidim imaju dobre ocjene...
al ja bi pogledal grex na tvojem mjestu...cura je kupila grex r1 za 550 kn,dosta dobro zgleda,a po ovom sajtu ima 4 zvjezdice,dok neki modeli suomya imaju samo 3...
sad dal su to zvjezdice po omjeru cijene i kvalitete ili samo kvalitete,to :dontknow:
--- Kraj citata ---
I neke Schuberthice imaju 3 zvjezdice, a kostaju 3500+ kuna
Ovo je samo test na zastitnu funkciju kacige kod udarca
Grale:
--- Citat: 3alfa3 - 02 Srpanj, 2012, 22:28:22 ---I neke Schuberthice imaju 3 zvjezdice, a kostaju 3500+ kuna
Ovo je samo test na zastitnu funkciju kacige kod udarca
--- Kraj citata ---
znači da su kacige neke od manje od 100 eura kvalitetnije od onih od 500...
imam suomy al ju još nisam testiral prilikom pada... ;D
što se tiče grex kacige koju sam gore spomenul,kolko sam čital o njoj,proizvodi je nolan,kalupi su isti,ali su ostale stvari manje kvalitetnije,tipa vizir itd.
a ko kaciga za voznju 50 ccm mi se čini ok,tak da vjerujem da su i te ls2 isto dobre
stunt_master:
Alfa tnQ na linku :)
Nije mi problem u novcima i da gledam najjeftiniju, vec kazem daleko je najudobnija i najljepsa (barem meni a probao sam ih kroz ovih par dana mnogo) ,ako joj je sigurnost jos na nivou i ako uzmemo u obzir da je tako jeftina to je onda best buy :frajer:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju