Tehnički kutak > Tuning skutera

Tuniranje

<< < (6/7) > >>

Galjego:

--- Citat: Crazy Kuree - 22 Svibanj, 2008, 00:42:34 ---piše ti sve na prvoj stranici topica arow extreme je malo jači od ZX znači 2 ili srednja grupa base tunninga, naravno da bolje paše tj bolje ide bolji zvuk al više troši i kraće traje

--- Kraj citata ---
Ok, hvala ti, dogovorit cu se sa covjekom za Arrow, ima mi ga prijatelj na runnerici na sličnom setupu i odlično ide.

Galjego:
Zva sam Piaggio centar u Splitu i čovik mi kaže da je kit od Malossia 1 600 kn alu.

Jel to puno?

Meni se čini previše, jer sam zva ima par dana Pićilo i on mi je reka 1 100 s tim da ga sada nemaju na skladištu, da bi mora čekat :icon_scratch:

dino_sk:

--- Citat: Galjego - 23 Svibanj, 2008, 11:21:04 ---Zva sam Piaggio centar u Splitu i čovik mi kaže da je kit od Malossia 1 600 kn alu.

Jel to puno?

Meni se čini previše, jer sam zva ima par dana Pićilo i on mi je reka 1 100 s tim da ga sada nemaju na skladištu, da bi mora čekat :icon_scratch:

--- Kraj citata ---
puno je, jer za 1740 kupis due+

3alfa3:

--- Citat: Galjego - 23 Svibanj, 2008, 11:21:04 ---Zva sam Piaggio centar u Splitu i čovik mi kaže da je kit od Malossia 1 600 kn alu.

Jel to puno?

--- Kraj citata ---

1100 nije sigurno MHR Replika (Malossi alu kit). 1600 je odprilike prava cijena

Galjego:
Onda ću otić uzet tu, a jel ko zna iz Splita di mogu još uzet te dijelove tj. pogledat cijene, a da nije Pićilo i Piaggio ???

Jer ako je TOP-ova jeftinija onda ću uzet nju.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju