Dobar dan. V :)idim da je otvorena tema za kupnju.
Ja sam vlasnik Aprilie SR300 max-ice.
I ja sam bio u sličnoj dilemi prije 3-4 mjeseca. Došao sam u AmiTrade pogledat za kupnju maxskutera i na veliko iznenadjenje saznao da je umjesto gilere nexus izašla aprilia sr 300.
Moj prošli skuter je bila Aprilia sr 50. (2001.) tako da sam priridno bio za apriliu. Mad sam si nekako zacrtao gileru nexus.
Takodjer mi je prodavatelj rekao da se nexus prestao proizvodit i da će sad u prodaji biti samo sr 300 max.
Frend ima nexus 300 i max 300 je potpuno identičan kada se stanemo jedan kraj drugog. Naravno razlika je samo u grafikama. Ja sam odabrao aprilia crvenu... (Crveno-crna)
Što se tiče u globalu skuter je super. Potpuno su identične vozne osobine.,karakteristike. Jedino imam zamjerku na grafike..tj.kvaliteta je mogla ipak biti bolja. To su naljepnice u boji i nisi baš nešto se potrudili sa ljepljenjem. Ostalo im je dosta sitnih mjehurića kod ljepljenja što mislim da se nebi smijelo desit. Ipak košta dosta love. Sve se to proizvodi u kini...plastike,farovi..Čak i šasija i kotači. Samo je mašina navodno Talijanska oriđiđi...
Tako da ako još nisi odlučio a nisam sve čito nakraju vjerujem da nečeš pogriješit u odabiru. Jer to je jedan te isti skuter Nexus vs Sr max
E da ugradio sam i alarm na prvom servisu. Servis me koštao 450 kn+ alarm 1050 kn cca.
Za dijelove dalje neznam ali pretpostavljam da nebi trebale biti velike razlike u cijeni.
Pozzz