Općenito > Maxiskuteri

Nexus 300 vs Aprilia Sr Max 300

<< < (6/7) > >>

Grale:
ne da nebi smjelo bit velike razlike,već ni nema razlike u cijenama...

steeef:

--- Citat: Grale - 06 Kolovoz, 2012, 09:48:20 ---ne da nebi smjelo bit velike razlike,već ni nema razlike u cijenama...

--- Kraj citata ---

upravo to..nevjerojatno je kolko se dezinformacija piše po ovom forumu.
skuteri su identični u najmanji šarafić osim naljepnica i značke.
razlika u cijeni more bit u plastikama ali samo od boje do boje.

gravity:
po meni ta 2 scootera su ista,ako vec imas kes odi na novije godiste i to je to,da nebi bilo kao mom frendu kupio motor 2010,a motor od 2008,i kad ga isao prodavat nakon godinu i nesto,svi mu srali da motor je star 4 godine i da nemoze nista dobit za njega,zato odi za 2012 moja topla preporuka za jednog dana ako ga budes prodavao  :)

steeef:
ne da su po tebi to 2 ista skutera nego i  jesu identični skuteri samo sa drugom značkom i naljepnicama..
kod prodaje godina ne igra tolko ulogu kolko opće stanje skutera i kilometraža.

gravity:
potpuno se slazem stobom,ali eto,ipak vise sam za novije godiste,kad sam imao firefoxa kupljen je bio 2006 godine,a proizveden 2005,2007 godine sam imao saobracajnu,i nebis vjerovao koliko sam se klao s eurohercom,tip mi veli auuu to je vec star motor,kao star je 2 god i nesto,a ja ga gledam hahaha,i tako,znam da godiste ne igra nekakvu ulogu realno,ali nasa zemlja je u kur*u sto se tice mentaliteta i zakona...

da jos nadodam da je firefox imao totalku,10k kuna steta,i slusaj pricu euroherca,odbio mi je za motor 20 posto,pa jos 40 jer je star kao preko 2 godine iiiii 20 posto jer sam trebao procjeniti da cu imati saobracajnu i oni meni nudili 2000kn hahaha,ali na kraju sam izvukao 8000,plus 6 za nogu,jer sam zaprijetio da idemo na sud i 5 vozila cu odjaviti  :toothy9:

ps sorry za mali OT

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju