Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
gILERA
igor.sb:
--- Citat: Crazy Kuree - 15 Svibanj, 2008, 00:13:20 ---Lol skuter nema diferencijal. diferencijal je izmišljen u auta, jer je problem bio u krivinama kad auto skreće javljala se razlika u brzini okretaja kotača pa su auti s čvrsto povezanim kotačima propinjala i prevrtala jer se kotači međusobno ubrazvali i usporavali jedan drugoga,problem je riješen sklopom zupčanika nazvanim diferencijal s kojim je riješeno da se ne okreću isto oba kotača u krivini. ovo šta je u tebe otišlo je zupčanici ili getribe... OT je al moram objasnit da se ne sramotiš više :toothy11: :frajer:
--- Kraj citata ---
e bas tako, al kao sto sam vec rekao netko (malo tupaviji tko ne zna sta prica) prijenos odnosno getribu naziva diferencijal
:frajer:
Gilera 80:
dobro nazvat čemo to "prjenosna osovina" jel mi se neda svađat više to ću zaboravit ja sam čuo da se to tako zove i ja sam tako napiso i gotovo...
jebe me komp nemogu sliku stavit
te-te-ac:
sinek nejebe tebe komp nego ti sam sebe jebes :happy6:
kenjas tu bezveze :happy3: :sad3:
stipe:
sto si rekao? gefufna? cincilator? gefufna na cincilatoru? NHF morao sam :laughing6:
MaLi_OdvALjivAc:
--- Citat: stipe - 18 Svibanj, 2008, 19:25:50 ---sto si rekao? gefufna? cincilator? gefufna na cincilatoru? NHF morao sam :laughing6:
--- Kraj citata ---
predstavljanje u kutku za nove clanove, morao sam
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju