Tehnički kutak > Tuning skutera

Kako zaštiti gljivu od vode i prašine ?

<< < (3/4) > >>

Mikac21:

--- Citat: kresimir17 - 29 Lipanj, 2012, 13:09:44 ---Jel se to uopće radi, ako da, kako to čestito napraviti ?

--- Kraj citata ---
kupiš si onu polini gljivu i snjom dobiješ onaj poklopac za zaštitu od svih sranja

Miki-speedy:

--- Citat: Mikac21 - 20 Kolovoz, 2012, 19:09:07 ---
--- Citat: kresimir17 - 29 Lipanj, 2012, 13:09:44 ---Jel se to uopće radi, ako da, kako to čestito napraviti ?

--- Kraj citata ---
kupiš si onu polini gljivu i snjom dobiješ onaj poklopac za zaštitu od svih sranja

--- Kraj citata ---
Jel citas ti sta pisu ljudi iznad?  :toothy3:

zedooo:
Gljive s plastikama preko su smijesne. Em smanjuju dotok zraka (i to dosta, isprobano), em cim pocne kisa skuter ajbok :glasses9:

robert:

--- Citat: zedooo - 21 Kolovoz, 2012, 16:40:04 ---Gljive s plastikama preko su smijesne. Em smanjuju dotok zraka (i to dosta, isprobano), em cim pocne kisa skuter ajbok :glasses9:

--- Kraj citata ---
ja sam se vozio sa E5 gljivom po svim vremenskim uvjetima i nikad se ništa desilo nije!
trebaš znati kako montirat gljivu i onda nema straha od vode i blata

zedooo:

--- Citat: robert - 21 Kolovoz, 2012, 17:02:04 ---
--- Citat: zedooo - 21 Kolovoz, 2012, 16:40:04 ---Gljive s plastikama preko su smijesne. Em smanjuju dotok zraka (i to dosta, isprobano), em cim pocne kisa skuter ajbok :glasses9:

--- Kraj citata ---
ja sam se vozio sa E5 gljivom po svim vremenskim uvjetima i nikad se ništa desilo nije!
trebaš znati kako montirat gljivu i onda nema straha od vode i blata

--- Kraj citata ---
Kako montirat gljivu? Nemoj me nasmijavati, nisam dijete i nisam pao s kruške. Ako misliš na njen položaj, to je istina ali većina ekipe ju samo bubne na frgić što je samo po sebi već idiotizam lagani.

Uglavnom plastika dosta smanjuje protok zraka (to se možemo kladit u što god želiš). Ako se stavi na dobru poziciju neće joj kiša ništa ali...ali ali ali.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju