Tehnički kutak > Injection

Ditek se gasi. Zašto ?

<< < (17/39) > >>

Zeljac:
ako mozes narucit s ebaya ili imas nekog da ti naruci evo ti i miran si zauvjek a mozda ti da ideju kako da to sam napravis  :)

http://www.ebay.com/itm/Engine-Cylinder-Compression-auto-Tester-Kit-gauge-M8-M10-M12-M14-Gas-motor-90376-/120933175121?pt=Motors_Automotive_Tools&hash=item1c282dcf51&vxp=mtr

Beneli:
evo malo ideja za manometar
dakle fleksaricom(brusliciom) ili box-pilom(pila za željezo) odsječeš koji mm kraj željeznog dijela svijećice,onaj kao prsten

i onda se ta keramika izvuče van(veoma lagano izađe)

onda staviš ventil od gume(ako ventil ne može stat proširi rupu na svjećici burgijom)

zalemiš ga ili ga zavariš

E sada moraš smisliti način kako ćeš pričvrstit taj manometar(crijevo) na metalni dio svjećice
Traži malo po željezarijama tih matica da se može uvrnuti to crijevo, tu maticu zavariš na svjećicu i gotovo

Nadam se da sam bar malo pomogao,ako je nešto nejasno pitaj

Lenko:
Hvala, bato, nešto sam i ja tako mislio...

¤¤¤DAC¤¤:
S tim ne možeš baš precizno izmjeriti kompresiju jer ti taj manometar ne drži tlak. Mani se čorava posla i napravi to kako spada ili nikako. Zar je takav problem otići do nekog lokalnog automehaničara?

Lenko:

--- Citat: ¤¤¤DAC¤¤ - 11 Srpanj, 2012, 21:03:28 ---S tim ne možeš baš precizno izmjeriti kompresiju jer ti taj manometar ne drži tlak. Mani se čorava posla i napravi to kako spada ili nikako. Zar je takav problem otići do nekog lokalnog automehaničara?

--- Kraj citata ---
Stvarno, posle razbijanja glave, uništavanja pištolja za punjenje guma, kojekakvog majstorisanja, traženja, najefikasnije je otići kod mehaničara i bezbolno završiti posao !

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju