Tehnički kutak > Injection

Ditek se gasi. Zašto ?

<< < (15/39) > >>

shegy:
negdje sam procitao da imas dva diteka i da je drugi ispravan (ako sam dobro skuzio)
skidaj po redu sa tog drugog i stavljaj na svog jedan po jedan dio, pumpu, injektore, tps , kompjuter itd itd i skuzit ces sta neradi  , jer ovo je pretakanje iz šupljeg u prazno.

--- Citat: lenko - 08 Srpanj, 2012, 13:18:09 ---Aj dođi, vrati mi dug ! Ja sam u Koprivnici  i Osijeku služio JNA !

--- Kraj citata ---
kakv dug?  kakvih sve idiotarija necu cut na ovom forumu , svaka ti čast , učinio si zivotno djelo 

Lenko:
Ma to sam i uradio !Uglavnom sam sve zamenio, i UVEK radi isto. Počinjem da sumljam da su oba TPSa loša. Sad samo da nabavim taj merač kompresije i otkloniće mi dosta pretpostavki.
Jbg, bato, ne zam da li ti služio JNA, ali su meni ostale dosta lepih uspomena !

¤¤¤DAC¤¤:
Ne mogu naći na kompu one dokumente sa scooter-freaks di pišu podaci za svaki element. Imam samo u garaži isprintano. Piše (za TPS), da između pina 1-2 mora biti 1000 ohm, 1-3 2000 ohm, 1-4 1000 ohm.

Lenko:
Misliš ovo :
Našao sa određene vrednosti TPS-a i uporedio sa mojima:
THROTTLE POSITION SENSOR (TPS):
- resistance across terminals 1 and 4: 1.1 kOhms,
Throttle grip CLOSED
- resistance across terminals 1 and 2: 1.1 kOhms,
- resistance across terminals 1 and 3: 1.9 kOhms,
Throttle grip OPEN
- resistance across terminals 1 and 2: 1.9 kOhms,
- resistance across terminals 1 and 3: 1.1 kOhms
tolerance on measured values: ± 10%
 Kako se u radu odražava pad gorenavedenih vrednosti ?

¤¤¤DAC¤¤:
Odražava se upravo kao i na tvom skuteru (doduše, samo kad je na leru). Imao sam neispravan tps na autu i slično se ponašao....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju