Tehnički kutak > Injection

Ditek se gasi. Zašto ?

<< < (38/39) > >>

Aprilia maniac:

--- Citat: Lenko - 14 Travanj, 2013, 13:04:54 ---Lepo vreme, pa počeli radovi...Nakon reakcije pumpe, daje malo više od 2atm. Upali iz 2-4 pokušaja. Radi na leru, ali čim se doda gas, ugasi se. Pa onda na foru mu se doda gas. Stavljena nova svećica. Tokom rada, dođe do 4-5 atm. Posle 5-6min, gasi se. U vožnji je sve ok...ima li neki savet ?

--- Kraj citata ---

koju si svjecicu ubacio? meni se tako u zadnje vrijeme ditech ponasa na NGK svijecici, treba ga 4 puta verglat da upali dok je hladan..a na DENSO nikad tih problema nemam..

Lenko:
Posle dva dana planinarenja, problem rešen ! Stavio sam novu svećicu, Champion RG6YC(koja je duplo jeftinija od NGK) i upalio je na dodir...lepo prima gas, rad u leru stabilan, traje sve duže, treba ga lagano opterećivati, razraditi...posle svih nevolja, konačno je krenulo na bolje...nastavak rada na stajlingu (farbanje, LED far+silikonska traka), prenos vlasništva...jedva čekam da ponovo zajašem !

Aprilia maniac:

--- Citat: Lenko - 19 Travanj, 2013, 09:21:27 ---Posle dva dana planinarenja, problem rešen ! Stavio sam novu svećicu, Champion RG6YC(koja je duplo jeftinija od NGK) i upalio je na dodir...lepo prima gas, rad u leru stabilan, traje sve duže, treba ga lagano opterećivati, razraditi...posle svih nevolja, konačno je krenulo na bolje...nastavak rada na stajlingu (farbanje, LED far+silikonska traka), prenos vlasništva...jedva čekam da ponovo zajašem !

--- Kraj citata ---

eto ga, drago mi je da si napokon rjesio taj problem  :icon_thumright:

ali to je čudo jedno kako su te NGK svijecice u zadnje vrijeme sve lošije i lošije... :sad3:

Aprilia maniac:
i kad postavis taj led far javi kako si ga napravio i dali je sa,njim osvjetljenje ceste napokon dobro  :)

Lenko:
Već sam postavio modifikaciju fara: http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,79061.0.html...nakon farbanja, sledi montaža...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju