Tehnički kutak > Injection

Ditek se gasi. Zašto ?

<< < (32/39) > >>

Lenko:

--- Citat: zeljko_sr - 20 Rujan, 2012, 13:36:51 ---jel nemas neku garazu da samo probas promjenit to crjevo od kompresora

--- Kraj citata ---
I ja bih voleo da imam... tu ima još...aku, ventil, svećica, čišćenje kompresora...

Lenko:
Evo nekih novosti: očišćen kompresor, nova RG6YC svećica, novo crevo od kompresora do separatora, novi lamelni ventil. Malo teže je upalio, ali ipak jeste(ranije nije hteo ni da upali. Čini mi se da je radio na leru duže nego ranije, hehe...Odjednom, neki miris paljevine, ugasi se i lampica počne da tiltuje. Ajd da poništim greške, i evo, više od pola sata vrti 6,7,8. Videću šta će biti...

Lenko:
Više od sat vremena okreće 8, 6, 7. Pustiću još neko vreme, pa verovatno zamena ECU, reset TPSa i ručno podešavanje lera, koji je bio čačkan !
Posle sat vremena tltovanja 8,6,7 i zamene ECUa, primetim da je ispao šraf za štelovanje lera ! Vratim ga, odokativno stegnem i pustim opet očitavanje...Opet vrti iste greške...Čačnem nalo šraf od sauha i restartujem TPS. Proban da upalim, ispražnjen (loš) akumulator...
E do k....a !

Aprilia maniac:
pa probaj ga sa klemama spojiti na auto pa onda verglaj

zeljko_sr:
ma joj daj pusti te greske pa svaki ditech ima gresaka svaki ja na svom kolko je star od 2004 god do sad nikad ponistavo greske nisam pa je super radio i bilo je milion gresaka i masini drugih itd itd jel oce skuter upalit jel sad normalno radi na leru ?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju