Tehnički kutak > Injection

Ditek se gasi. Zašto ?

<< < (24/39) > >>

JogFromYamaha:
uzmi to je 70kn za brtve ovako ce ti par oringa orginalnih tu cijenu visestruko premasit

Lenko:
Sad sam promenio ceo nosač inektora. Stavio sam sa Nišlijke (koja radi ok, i ne gasi se na leru). Ali opet isto sranje: odma pali, duže radi na leru, ali radi oko 30 sec i ugasi se opet. Šta sad može biti ? Trebao bi ovaj skinuti  nosač inektora rasturiti i kompletno očistiti i zameniti sve oringe. Mada, ne verujem da je to rešenje !

Aprilia maniac:
Kad ti upali nemoj mu dopustit da ti se ugasi..kad upali drzi mu lagani gas minutu-dvije dok se ne ugrije..onda kad se ugrije malo mu nabijaj gas i tako jos minutu dvije...i tad ga ostavi da radi na leru i pogledaj dal ce ti se ugasit..

Lenko:
Ma on se ugasi čim dođem do lera. Vozim po gradu, pređem skoro 40km, znači zagrejan je. Čim stane na semafor, gašenje ! Od 5 semafora, na 4 se ugasi. Sve sam menjao, sad treba da izmerim kompresiju i pritiske, što će mi biti smernica za dalje. Inače u vožnji (osim gašenja) je sve ok. Ide do 90, nekad i 95kmh, vuče uz brdo, ima snagu, sve ok. Samo to gašenje...Ima li neki predlog ?

Aprilia maniac:
Jednom si mi bio napisao da si gledao usisne lamelice i da ti se cine dobre..a jesi li probao ubacit u njega usis i usisne lamelice sa drugog ditecha?
Takodjer ga probaj upalit bez filtera zraka i pogledaj dal ce ti radit

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju