Tehnički kutak > Tuning skutera

malossi zute opruge kvacila slabe za yasuni R ?

<< < (2/6) > >>

Lumpri:
ima piaggio i zelene federe kvačila kod mene su zeleni u kombinaciji s nardom i trophy-em i radi extra

dino73n:

--- Citat: siljo5555 - 27 Lipanj, 2012, 23:20:25 ---kvacilo fly, to se desava samo nakon 15min voznje onda vjerovatno malo omekane i sranje, koje su sljedece nakon zutih, crvene ili?

--- Kraj citata ---

A Fly je poznati levat kad je kretanje u pitanju,teske pakne uvijek nesto fataju prije nego treba.Al sreca da je Yasuni jak i na manjim obrtajima tako da te nece ostaviti u brdu. :)

Mikac21:

--- Citat: gumy - 27 Lipanj, 2012, 22:47:29 ---mikac 21 - kakve plave i zelene kad je to paket malossi federa za minarelli kvačilo

piaggio ima crne-bijele-žute koje su ujedno i najtvrđe.

serijsko kvačilo je u pitanju?

--- Kraj citata ---
zato i kažem plave ili zelene zato što znam člana :) i znam da ima fly,pa samo kažem neka proba,bit će bolje sigurno

igor.sb:

--- Citat: Mikac21 - 28 Lipanj, 2012, 16:18:59 ---zato i kažem plave ili zelene zato što znam člana :) i znam da ima fly,pa samo kažem neka proba,bit će bolje sigurno

--- Kraj citata ---

ne znas

ni sa zelenim ni sa zutim na sport paketu fly nema srece (jer je smece), od crvenih pa nadalje

3alfa3:

--- Citat: Mikac21 - 28 Lipanj, 2012, 16:18:59 ---zato i kažem plave ili zelene zato što znam člana :) i znam da ima fly,pa samo kažem neka proba,bit će bolje sigurno

--- Kraj citata ---

Zeleni federi su meksi od zutih  :icon_scratch:

Ja bi preporucio crvene iz MHR paketa. To su broj jaci od zutih (zapravo, 2 broja, jer po debljini zice od koje su napravljeni fali jedan broj izmedju)

EDIT:
evo slika od igor.sb-a sve govori

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju