Općenito > Generalno o skuterima
Gilera Runner SP50 vs Pugeot JetForce C-Tech 50
silvio:
--- Citat: igor.sb - 26 Lipanj, 2012, 17:31:33 ---sve to stoji al pezo je zenski skuter :dontknow:
ps...prva ljubav mi je bio jetforce, zatim runner, tek onda SRanje
--- Kraj citata ---
a di si to molim te procito
silvio:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 27 Lipanj, 2012, 14:16:08 ---jetforce tsdi se kvari jer je to injection ko i ditech/purejet i zato je došo na loš glas jer ih je najviše tsdi
ovi sa karbom su dobri i za vozit serijalu i za pod turpiju,općenito ih nema puno al frend govori da uz rezo spuh i uptiman karb može se vozit pristojno
što se tiče piaggia budimo realni koliko god da se sklapa u kini i koliko god je sve gori kako vrijeme ide tehnološki je 10 godina ispred svih (da i minarelija) i dobro naštelan piaggio sa rezospuhom mora bježat isto tako uštelanom jetforcu da jebe mater svoju, pežo blok nema šanse protiv nikoga koliko god pežo ljubitelja ovdje ima
--- Kraj citata ---
istina,al pezo je prestao proizvodit tsdi
ma uzmi gilleru jbt moj frend ima,stavio je na njega giannelli reverse cuje se ko zmaj i polini variomat i to je to,ide stotku po njegovom satu,a sta je je predivan je,jos kad stavis regu ispod ;)
a ja imam sf2,on u startu s manje od pola gasa ima isti start ko ja sa ful gasom na serijala spuhovima(dobro moj he dosta razmrdan al ajde)
al zanemarimo sf2 posto je razlika izmedu jeta i sf2 ogromna u masini tako da,nisam vozio necu komentirat :icon_thumright:
sta god kupio sretno
EdoSP:
da pitam u ovoj temi posto sam vidio danas cudnu stvar,runner 50 black soul 2012 godiste,neki dan ga je decko uzeo,ima vilice kao vxr,jel se to ugradjuje na svim runnerima 50kama od 2012 ?
B.E.R.O.:
Jet injekšn ne valja ostali su dobri!!!!
:icon_thumright:
Uz dobro stelovanje ide jako lijepo i po meni ima puno ljepsi dizajn nego Runner.
I ima jednu po meni dobru stvar a to je amortizer sica!!!
:headbang:
Maurini-Tuning:
Ja bih glas,ipak, dao Runneru zato sto motor ima lijep dizajn,ima kvalitetnu masinu,ako ti se pokvari nesto (uz redovno odrzavanje sigurno nece) imas djelova,bas ovdje, na forumu.... :) I Runner ima istu masinu kao NRG tj. Gilera je iz Piaggiove grupacije,a Piaggio ima vrlo dobru podlogu za tuning.Runner serijski ide 80-85 po satu i npr. da se stavi neki malo bolji spuh i multivar uhvatio bi lijepu brojku...oko 100 po satu sigurno :icon_thumright: ali na tebi je da odlucis...ni jet force nije uopce los motor,da se Piaggio ne odrzava isto bi bio vrlo los motor...znaci sve je stvar odrzavanja :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju