Općenito > Generalno o skuterima

Gilera Runner SP50 vs Pugeot JetForce C-Tech 50

<< < (4/10) > >>

Ivan_drifter:

--- Citat: steeef - 26 Lipanj, 2012, 17:27:01 ---ne hvalim jer ga ni nemam.
to su cinjenice,nebi se tolko prodavalo da nevalja.
kao sto rekoh,nek si kupi kaj oce.

--- Kraj citata ---
gle ima i baontijanera pa nevalja, mislio sam posto vozis piaggio grupaciju, priznaj i sam piaggio je ok al sve dok nije kinez to poceo radit ko novog runera koji je totalna nekvaliteta da se im npr sic sam od sebe podere,itd, nije ni peugeot jet force vrh al opet vrijedi jer i sami moramo znat da 50 cc nije za milione pogotovo bez ulaganja i tu ljudi krivo uzimaju skutere i nesvacaju da su im servisni razmaci jako mali jer nije problem 10 000 napravit al ako nedas skuteru servis pitanje je jer ces jos 10 000 napravit

igor.sb:
sve to stoji al pezo je zenski skuter  :dontknow:

ps...prva ljubav mi je bio jetforce, zatim runner, tek onda SRanje

Ivan_drifter:

--- Citat: igor.sb - 26 Lipanj, 2012, 17:31:33 ---sve to stoji al pezo je zenski skuter  :dontknow:

--- Kraj citata ---
pocemu? meni je gilera  ::) :

igor.sb:
po onome ko vozi

80% pezoa voze curke  :dontknow: :dontknow:
kad vidim curu na sr(ta je prava) na novom sr jos nijednu nisam vidio  :dontknow:

runere voze oni koji ne znaju sta su, jos kad nabaci nehrđajuci deak  :toothy10: :toothy10:

steeef:
u kini se sklapaju neki modeli..ko i pezola.
iggy pop jbt sad dok razmislim fakat u gradu sam videl mozda 2 3 tipa da imaju pezole,sve ostalo zene ih teraju (neki dan nam jedna dopelala,malo se satrala,hahaha)

btw drifter,zakaj onda ti meces na pezolu piaggio masineriju ako je pezolina bolja  :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju