Tehnički kutak > Tuning skutera
GP1 krece u leru
_nino:
Jap, pukla opruga od kvacila... Aj moze preporuka koje opruge da stavim, sad su bile opruge sto se dobiju sa auspuhom, neke zute... Ili da stavim Malossi Fly kvacilo?
ivanm:
ovisno o spuhu, bijele ili žute malossi..
Gerbi:
Ma ja na tvom mjestu ne bih mijenjao kvačilo...ostavi ovo i stavi nove šuštice...
3alfa3:
--- Citat: _nino - 12 Svibanj, 2008, 20:11:43 ---Jap, pukla opruga od kvacila... Aj moze preporuka koje opruge da stavim, sad su bile opruge sto se dobiju sa auspuhom, neke zute... Ili da stavim Malossi Fly kvacilo?
--- Kraj citata ---
Fly kuplung se kupuje ako je postojeci potrgan ili potrosen, a ne trazis ne znam kakve performanse od njega nego samo kvalitetu izrade.
Dakle, zadrzi ovaj kuplug i stavi Malossi bijele (srednji) ili zute (tvrdi) federe iz paketa za originalni kuplung (shifra proizvoda - 29 7454).
replcnt:
--- Citat: 3alfa3 - 12 Svibanj, 2008, 23:59:23 ---
--- Citat: _nino - 12 Svibanj, 2008, 20:11:43 ---Jap, pukla opruga od kvacila... Aj moze preporuka koje opruge da stavim, sad su bile opruge sto se dobiju sa auspuhom, neke zute... Ili da stavim Malossi Fly kvacilo?
--- Kraj citata ---
Fly kuplung se kupuje ako je postojeci potrgan ili potrosen, a ne trazis ne znam kakve performanse od njega nego samo kvalitetu izrade.
Dakle, zadrzi ovaj kuplug i stavi Malossi bijele (srednji) ili zute (tvrdi) federe iz paketa za originalni kuplung (shifra proizvoda - 29 7454).
--- Kraj citata ---
aj da neotvaram temu novu pitanje odma, ja sam na svoj skut stavio žute federe, nisam sa bijelim ni pokušavo, imam tt, multivar, jel ko na runnera več isprobavo između bijelih i žutih i koji su se bolje pokazali???
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju