Tehnički kutak > Injection

Svjecice

<< < (2/5) > >>

nonozg:
kod mene je ova iz manuala cpr8e ali imam osjecaj da je ona dala svoje nakon pa neznam jel i 2tkm  :binkybaby:

btw. kolko je moguce da svjecica utjece na okretaje sa svojim svojstvima, jer do sada je klasika ubrzavo i iso na 7.5k sad radi na 7k, razlika u ubrzanju se osjeti debelo, a da ne pricam kako je trom kad se pusti pa stisne gas tipa kod pretjecanja O.o

JogFromYamaha:
razlog zas ngk sere i srat ce sve vise je da su ngk i denso do 2004 bile ista firma i proizvodile su u istim pogonima
i onda je ngk se odvojil i da bi "sparali" su napravili tvornicu u francuskoj koju je sponzoriral peugeot i u tajlandu i kini
i sad ako poberes jepanku je pun pogodak ali ako poberes francuskinju ili tajlandanku si ju mozes objesit na klin.
Denso jos uvjek proizvodi iskljucivo u japanu i kvaliteta je ostala identicna.
Tako da denso ili nista, sve drugo crkava i sere nakon odredene kilometraze.
Ja sam u devetom mjesecu spalil novu ngk svjecicu na 28km. nema boga da radi crkla u voznji strelila i laku noc,
denso sad vec tiram 3000km i nista, a lakse pali skuter i vuce uvjek isto i odaziv na gas je dobar
sto se za ngk francuska nemoze recm jer skut nije palil od prve ili samo s dodavanjem gasa i nakon 500km se osjeti
da je svjecica oslabljela paljenje

Lenko:

--- Citat: JogFromYamaha - 23 Lipanj, 2012, 18:48:59 ---razlog zas ngk sere i srat ce sve vise je da su ngk i denso do 2004 bile ista firma i proizvodile su u istim pogonima
i onda je ngk se odvojil i da bi "sparali" su napravili tvornicu u francuskoj koju je sponzoriral peugeot i u tajlandu i kini
i sad ako poberes jepanku je pun pogodak ali ako poberes francuskinju ili tajlandanku si ju mozes objesit na klin.
Denso jos uvjek proizvodi iskljucivo u japanu i kvaliteta je ostala identicna.
Tako da denso ili nista, sve drugo crkava i sere nakon odredene kilometraze.
Ja sam u devetom mjesecu spalil novu ngk svjecicu na 28km. nema boga da radi crkla u voznji strelila i laku noc,
denso sad vec tiram 3000km i nista, a lakse pali skuter i vuce uvjek isto i odaziv na gas je dobar
sto se za ngk francuska nemoze recm jer skut nije palil od prve ili samo s dodavanjem gasa i nakon 500km se osjeti
da je svjecica oslabljela paljenje

--- Kraj citata ---
Koji Denso (za Diteka)?

JogFromYamaha:
iu24

Grale:
ti si jog diteka palil samo uz dodavanje gasa? ::)
ukoliko su vam te cpreke sranje,pošaljite ih meni onda ja budem zadovoljan s njima...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju