Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner VXR 200 (2T -> 4T :) )
Kmich83:
Dobar skut, još jedan vxr u zagorju.
:icon_thumright:
danc00:
Nek, :icon_thumright: !
Nego, stalno sam u Zaboku a tvoj ne vidim ama baš nikad :dontknow: Baš bi htel da probaš kak ide moj jer nisam nikad vozio VXR osim svojeg, pa da veliš jel ide ok ili dobro ili slabo ;D
Grale:
--- Citat: danc00 - 05 Srpanj, 2012, 22:11:45 ---Nek, :icon_thumright: !
Nego, stalno sam u Zaboku a tvoj ne vidim ama baš nikad :dontknow: Baš bi htel da probaš kak ide moj jer nisam nikad vozio VXR osim svojeg, pa da veliš jel ide ok ili dobro ili slabo ;D
--- Kraj citata ---
naspram kmichovog bi bil slabiji,bar kolko sam cul ;D
danc00:
Ne znam, ja nis niš čul pa ne znam, al velim, da ga netko proba ko zna pa da veli stručno mišljenje!
A kaj to kmič ima nutra da je tolko jači??
Kmich83:
--- Citat: danc00 - 05 Srpanj, 2012, 22:11:45 ---Nek, :icon_thumright: !
--- Kraj citata ---
Moremo se najti, ali mislim da bi ti trebal sesti na mojega i otpeljati se krug,po ovom ka si napisal da ide je možda i neke brži tvoj.
Ja sam u Zaboku samo navečer i u nedjelju ostalo vtijeme provodim u Zg županiji zato i imam već 20 tkm u godinu i dva meseca.
Moj je obično sparkiran ispred fulira, pa kad ga vidiš stani an kavi pa moremo na vožnju.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju