Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner VXR 200 (2T -> 4T :) )
R@kija:
--- Citat: danc00 - 24 Lipanj, 2012, 22:09:08 ---Malo polegnut, ali išlo bi još ja mislim, jer je brzo došel do 130 i na 140 sam moral pustit gas, bil je zavoj!
--- Kraj citata ---
brijem da imas multivar onda,dobro ja neam vizir,kad zalegnem imam 140,normalno 130 i ubijanje od vjetra
danc00:
Vjerojatno imam, to je ok znači, jedno ulaganje manje!
Nego jel ima itko za prodat ili zna di se kupi centralna nogara za VXR.....treba mi!
Mikac21:
ohooo,ponovio si se :headbang:
bio si tu u Slavoniji a nisi ni na pivo naletio kodmene pa da vidiš mog tvrdoglavog Aeroxa :laughing9:
BTW predobro izgleda Runnerica,takog mi je rođak imao istog,istog,al se zapuco u čupriju sa 80kmh(pijani traktorista mu izletio) i malo se raspo runner :'(
vozio sam ga i ide ko kuga,nema šta :icon_thumright:
Loris Ri:
Odlicno izgleda :icon_thumright:
uzmi 6000K.
i nemozes stelat kratko i dugo odvojeno,pomicu se zajedno.
al kad stavis xenon morat ces malo spustit i onda ce ti oba bit dobra.
danc00:
Evo danas se je malo išlo u kontrolu!
Otvoril sam prijenos i unutra je NOVI :o malossi variomat, klizaći su ko novi! Malossi remen, također novi ali ja mislim da je običan, nije kevlar!
Zvono nisam mogel skinut da si Isus, ima ko ideje?
I dajte mi recite, TC je poželjna stvar ili ne? Kad ću stavljat rolice onda bi i TC stavil ak bum uspel skinut jebeno zvono!
E da, rolice su mi 3x 14g i 3x 10g...jel to pametno :dontknow: Ali ja sam mislil stavit 6x 12g i mirna Bosna! Jer ionak mi se sad vrti skuter 8 800okr kroz ubrzanje a 9000okr je bilo na 140km/h kad sam se vozil!
Zubci na radilici su ko novi, nit poklopac multivara nije poderan, tj zubi...sve je pic-pic! Jedino nisam kvačilo mogel provjerit jer nisam mogel zvono skinut!
E da, 190km sam napravil sa 8,5L...jel to ok ili puno...nekih 4,5L prosjek!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju