Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner VXR 200 (2T -> 4T :) )

<< < (4/44) > >>

Grale:
lep je vxr,dok skines deklo provjeri remen u kakvom je stanju...drugi link ti ne pokazuje,al gledaj variomat za 200 i ja mislim da je i za 250 isti...
trebal bi dobit bolje ubrzanje i manje okretaje poslje 100...kod mene ima dosta vxra u okolici i vele da se osjeti razlika...štef ti bu najbolje objasnil...
stelanje ventila na 24 je po manualu kak ti je rakija rekel,tak da si miran s tim...
ulje 5w40 ide...s variomatom dobis rolice i centralni ja mislim...dok sam primil u ruke polini videl sam kolko je kvalitetniji od malossia,i ima dobar sistem podmazivanja bolcne.o tome se već pisalo

Jump33r:

--- Citat: danc00 - 23 Lipanj, 2012, 12:31:35 ---@Jum33r
-Bogati pa kaj briješ ti, kakav sad Kiza? Kaj on ima sa skuterom?  :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

hahahahahha, ma zaboravi  ;D

Scooter Base:
hahahahahhaha ako je to skuter koji je iz čepina ,nebi ga sigurno kupio da znas kolko je na zadnjem vozen i sam da znas skuter vec ima malossi multivar i mlossi remne pozdrav

danc00:
Nisam siguran jel je, moram u knjižicu pogledat, a i da je vožen po zadnjem...kaj bi to trebalo značiti? Pa nisu vile zato savinute, ak je samo vozil po zadnjem onda sam ja i više nego sretan sretan...

R@kija:
sa 6 rolica speed control uzmi i stavi sve kaj dobis s njim,dobit ces bolje ubrzanje i malo krajnje...

ulje svake 4-5 tisuca sa filterom,full sintetika 5w40 agip i vozi

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju