Tehnički kutak > Tuning skutera

Problemi sa paljenjem

<< < (3/3)

..::IVKULJA::..:
moze bit ovak,nepravilna toplinska vrijednost svijecice sto se tice ovog propucavanja...sto se paljenja tice moze bit i to lako moguce da si karike sahranio,otidji u bilo koji autoservis nek ti izmjere kompresiju i tak ces najbolje znat jel su karike u pitanju;) i da moze takodjer bit da je do smjese

Ghoul:

--- Citat: ..::IVKULJA::.. - 12 Svibanj, 2008, 18:26:40 ---moze bit ovak,nepravilna toplinska vrijednost svijecice sto se tice ovog propucavanja...sto se paljenja tice moze bit i to lako moguce da si karike sahranio,otidji u bilo koji autoservis nek ti izmjere kompresiju i tak ces najbolje znat jel su karike u pitanju;) i da moze takodjer bit da je do smjese

--- Kraj citata ---

svjecica je dobra Denso W27ESRU, inace bi isla 24 ali 27 jer ima kit.
Karike su brand new s tim da je klip skup sa karikama mjenjan prije 2500 km, a prosli je trajal 14 000 km...
Smjesa je dobra jer sam nedavno slagal airbox natrag gore i gledal boju na svjecici i bila je kak spada, oker. :D:D

imam taj skuter vec 4 godine, od toga 3 godine sa kitom i ostalim pi*darijama i svi "normalni" problemi koji su mogli biti sam provjerio i otpisao...

ja mislim da je bobina jer mi je stari prije par godina na autu imal takav problem...nakon nekoliko minuta na tempu iznad 130 km/h je pocel usporavat i trokirat i pal na 90 i onda pocel opet ubrzavat pa oko 120 opet trokirat...
i to se sve dogadjalo po zimi i upalil je bez beda, a kad bi se zagrijal trebalo mu dosta vremena da upali ponovo...

Ghoul:
hebem ti i elektronsku blokadu!!!!  :angry9:

problem privremeno rijesen, a sistem el. blokiranja ide na servis...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju