Ostalo > Motocikli
Molim pogledat fimic!
Genesis051:
--- Citat: black-rox - 12 Studeni, 2008, 12:49:02 ---Pa mogu ja svakud i s onim koji ide 200 uvijek je bolje da ima više ks nego da fali :laughing9: ali ako ovo ide onda neznam šta reć jer ovo ne ide ni kurca,još da ima i auspuh lol ovo se jedva kotrlja po cesti dok dođe do sto popiješ kavicu zapališ si jednoga i još imaš vremena jer nije na 100 :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9:
--- Kraj citata ---
To je istina... ali, to donosi jednu veliku prednost... malu vjerojatnost da ćeš zginut, kad negdje sletiš... ustvari ni ne stigneš sletit, nego zakočiš, poravnaš stroj i "uputiš" se tamo gdje trebaš... :laughing7:
Evo, npr. ako si pospan, uz rub ti pijesak "kaže" da se probudiš, ti se probudiš i voziš dalje... (čiiisto osobno iskustvo :icon_biggrin: )...
Ajde to napravi i na 200... dovoljno je i 150 ;D :laughing7: ;D
Budiš se kod Santa Petra(ako te 'oće k sebi) :laughing9:
Genesis051:
Who wants to live forever ? :icon_biggrin:
Pusti ti to pitanje... dok "centrala" između ušiju funkcionira, i dok te noge nose, kud si krenuo (i podnose da se osloniš na njih, kad motorom staneš na semaforu)... dobro je to...
BTW. rekoh sam sebi, kad ne budem mogao spustit nogu na semaforu, kupit ću motor s bočnom prikolicom, i dalje ću sjedit na motoru (ako samo noge budu upitne) ...
ami trade:
na 150 ili 200 sigurno nebudeš pospan.....
DvdAerox:
--- Citat: seba - 29 Travanj, 2008, 21:19:40 ---Malo nevezano uz temu vidim da voziš mx 125,ja je mislim kupit pa me zanima kako ide?
--- Kraj citata ---
mx 125 ide ko blesav!!!!!
moj frend je prvi u istri ako ne i u hr ga imo.... original je iso oko 150 po satu, a cupao gas ko blesav.....
black-rox:
--- Citat: DvdAerox - 15 Studeni, 2008, 11:08:29 ---
--- Citat: seba - 29 Travanj, 2008, 21:19:40 ---Malo nevezano uz temu vidim da voziš mx 125,ja je mislim kupit pa me zanima kako ide?
--- Kraj citata ---
mx 125 ide ko blesav!!!!!
moj frend je prvi u istri ako ne i u hr ga imo.... original je iso oko 150 po satu, a cupao gas ko blesav.....
--- Kraj citata ---
Mx 125 je 2T a ovo je 4T zato ovo ne ide :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju