Općenito > Generalno o skuterima
Kvaliteta Benelli skutera ?
enel:
Ima jedna ludost s tim Benelli 49x. Neki modeli, serijski, chinarelli gore, spuh chinarelli, idu preko 80 po svom satu, dok neki jedva 70.
Kod mene je isao jedva do 70 na satu, a gledam na youtube, serijeske bez pol muke idu preko 80.
Sad sa minarelliem sam gore na 70 jako brzo iako mi je prijenos u banani (rolice nove trebam, remen, federcice nove).
Iwo SR Tuono:
to je kao onaj skuter što je odma spreman za stunt :laughing6:
uglavnom ja bi isto odma skino mašinu i stavio minarelli LC
enel:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 23 Lipanj, 2012, 14:46:58 ---to je kao onaj skuter što je odma spreman za stunt :laughing6:
uglavnom ja bi isto odma skino mašinu i stavio minarelli LC
--- Kraj citata ---
Pise na njemu "Stunt ready" :toothy9:
Moja zelja je bila baciti gore paioli prednje vile, brembo celjust, minarelli masinu sa diskom i zadnji paioli amort :jerk:
Al jbg, nema se para, a ni volje kao prije :dontknow:
ivan49x:
ja ga imam i motor kad je blokiran doslovno se nemice s mijesta kada sam ga odblokirao na 1500km iso je ludnica na 7000km cvik 35 min sam ga drzao na ful gasu (od pakraca do požege) a na servis nisam otisao pregrijavanje i zacviko stavio novu minarelli masinu e onda je tek iso runnera sam na 200m ostavio 20-30 metar iza sebe
jedina zamijerka nema linearnu polutku pa su rupe u ubrzanju osjetne
enel:
--- Citat: ivan49x - 29 Lipanj, 2012, 14:11:04 ---ja ga imam i motor kad je blokiran doslovno se nemice s mijesta kada sam ga odblokirao na 1500km iso je ludnica na 7000km cvik 35 min sam ga drzao na ful gasu (od pakraca do požege) a na servis nisam otisao pregrijavanje i zacviko stavio novu minarelli masinu e onda je tek iso runnera sam na 200m ostavio 20-30 metar iza sebe
jedina zamijerka nema linearnu polutku pa su rupe u ubrzanju osjetne
--- Kraj citata ---
To e to :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju