Tehnički kutak > Tuning skutera

Keeway Matrix 50

(1/3) > >>

nele1337:
Pozdrav drugari evo pored f-act-a kupio sam i matrixa, e sad moze on ici jedno 55 km/h ali ne silim ga posto je nov..

E sad mozel mi neko objasniti koje su rolice i od kolko grama najbolje na njega da stavim a da ga ne sj****..

I sta bi jos pored rolica mogao da stavim na skuter, ali da nije preskupoo posto nisam dobar sa parama

Drugari hvala unapred na odgovorima

Benq:
Za te pare za koje si kupio matrix-a mogao si napucat fact-a :) , a rolice sve zavisi koje je godiste matrix , ako je novije onda su role 5gr provjereno. U svakom slucaju sve sto ti je receno za fact-a to ti vazi i za matrix-a , provjeri da li ima kakvih blokada na variomatu , na grani auspuha u vidu tuljka na samom pocetku , CDI ...

nele1337:

--- Citat: Benq - 20 Lipanj, 2012, 14:51:14 ---Za te pare za koje si kupio matrix-a mogao si napucat fact-a :) , a rolice sve zavisi koje je godiste matrix , ako je novije onda su role 5gr provjereno. U svakom slucaju sve sto ti je receno za fact-a to ti vazi i za matrix-a , provjeri da li ima kakvih blokada na variomatu , na grani auspuha u vidu tuljka na samom pocetku , CDI ...

--- Kraj citata ---

druze pa koje mi ti rolice predlazes da stavim na njega i od koliko grama ??

Benq:

--- Citat: nele1337 - 20 Lipanj, 2012, 23:27:25 ---druze pa koje mi ti rolice predlazes da stavim na njega i od koliko grama ??

--- Kraj citata ---

Druze sve sto ti je receno za fact-a vazi i za matrix-a , to je ista masina , isti prenos. Znaci naj tvrdje opruge za 112 kvacilo i rolice 3,5 - 3,7 gr i to ce ici fino. Prvo skini auspuh i pogledaj na grani da li ima blokadu , ako ima , to je mali tuljak koji je zavaren , samo njega iscupaj i montiraj sve nazad.

nele1337:

--- Citat: Benq - 21 Lipanj, 2012, 00:10:51 ---Druze sve sto ti je receno za fact-a vazi i za matrix-a , to je ista masina , isti prenos. Znaci naj tvrdje opruge za 112 kvacilo i rolice 3,5 - 3,7 gr i to ce ici fino. Prvo skini auspuh i pogledaj na grani da li ima blokadu , ako ima , to je mali tuljak koji je zavaren , samo njega iscupaj i montiraj sve nazad.

--- Kraj citata ---

ok hvala druze na informacijama... sljedecu godine aBd uceti runnera ili sr-a

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju