I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 10 Gostiju pregledava ovu temu.
jbg,u 2t sam :icon_biggrin:sad vidim za ventile,a na kolko njim je bil zazor dok si mjeril?
Ili postoji još jedna mogučnost da crkne bobina kad se zagrije pa nema iskre, pogledaj kad ti se ugasi dal daje iskru.
Onda probaj predihtati sve spojeve da eliminiraš falš pa traži dalje. Jel mokra svječica kad neće upalit i jel ima iskre?
Sve živo je pogledal,jednostavno nema više ideje kaj bi moglo bit,al mislim da je neka banalna glupost samo treba sve živo i neživo raskopavat
Vaukum ventil, i ona cijev sto ide sa prirubnice na ventil? Da ti ona nije prozirna i onda kada se zagrije da tu gubi vakum, pa automatski i bengu?
nije,prozirna je jedno koja ide sa vakum ventila u karb,ali nju i imam vec dosta dugo.....
tipfeler porozna, dakle pusta van, kada se zagrije da se rupice stvore i pusta vakum.
imas baotian kaj se cudis hahaha
moze bit da dobiva puno zraka ja sam imo taj problem kad sam skinio tunel(plastiku) zraka sto dodje u airbox, morao sam odmah vratit jer gubi na gasu i gasi se i nmz krenit uopce, cak se i tesko pali...
to se meni jucer opet desilo 3x,ja kolko sam primjetio to mi se desava samo kad imam teske rolice,kad stavim lakse da se dere to mi se ne desava
e znaš kaj , jesi probo stavit drugi cdi ? , meni je tak isto bio zajebavo radi normalno i sve i onda se sam zgasi...naakon par minuta ga opet možeš upalit i opet se ugasi nakon nekog vremena...
Nesto mu ocito prekine iskru pitanje je sta