Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Moj JETFORCE project...

<< < (18/96) > >>

pitaNS:

--- Citat: rakitje00 - 22 Srpanj, 2008, 11:39:36 ---super ti je dekl,bas mi se svida...

--- Kraj citata ---

hvala, može to i bolje da se sjaji...
Ovih dana treba da pozajmim profi biax sa nastavcima-pufnicama za poliranje pa kad ga zavrtim na 10.000 obrtaja  :toothy12:  ima da se sjaji ko ogledalo...  :icon_biggrin:

hac:
malo ti je neuredno kurbla ispala,al u globalu super ideja i jako dobro izgleda.....ja sam svoju pripremio za bušenje neki dan,al još se premišljam oko bušenja jer nemam alnaser i da mi pukne kurbla morao bi šlep službu zvat

SlowRider:
Kud ste bas nasli kurblu olaksavati :laughing7:

pitaNS:

--- Citat: hac - 22 Srpanj, 2008, 12:28:23 ---malo ti je neuredno kurbla ispala,al u globalu super ideja i jako dobro izgleda.....ja sam svoju pripremio za bušenje neki dan,al još se premišljam oko bušenja jer nemam alnaser i da mi pukne kurbla morao bi šlep službu zvat

--- Kraj citata ---

ma znam ovih dana ću je popraviti....a što misliš da bi pukla, ja mislim da nema šanse...

--- Citat: SlowRider - 22 Srpanj, 2008, 12:29:27 ---Kud ste bas nasli kurblu olaksavati :laughing7:

--- Kraj citata ---

eee, svuda po malo skupi se tu kilograma... :laughing7:

Drnda:

--- Citat: pitaNS - 22 Srpanj, 2008, 12:51:27 ---
--- Citat: hac - 22 Srpanj, 2008, 12:28:23 ---malo ti je neuredno kurbla ispala,al u globalu super ideja i jako dobro izgleda.....ja sam svoju pripremio za bušenje neki dan,al još se premišljam oko bušenja jer nemam alnaser i da mi pukne kurbla morao bi šlep službu zvat

--- Kraj citata ---

ma znam ovih dana ću je popraviti....a što misliš da bi pukla, ja mislim da nema šanse...

--- Citat: SlowRider - 22 Srpanj, 2008, 12:29:27 ---Kud ste bas nasli kurblu olaksavati :laughing7:

--- Kraj citata ---

eee, svuda po malo skupi se tu kilograma... :laughing7:

--- Kraj citata ---
gljiva ti je laksa od airboxa, a jos lakse bez icega :laughing6:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju