Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Moj JETFORCE project...
hac:
ima samo tanke spužvice u te 2 cijevi,filter je odličan,protočan je kao gljiva ali je znatno tiši......okreni još filter da cijevi gledaju prema dolje i još če ti tiši bit
Pupo:
--- Citat: hac - 22 Lipanj, 2009, 19:21:36 ---ima samo tanke spužvice u te 2 cijevi,filter je odličan,protočan je kao gljiva ali je znatno tiši......okreni još filter da cijevi gledaju prema dolje i još če ti tiši bit
--- Kraj citata ---
Koliko je to dobro po život klipa i cilindra, pogotovo za neku normalnu upotrebu kao na tom jetu? Ipak to nije neki race setup.
pitaNS:
znam hac, godilo bi mi da bude još malo tiši nego mi ovako baš sexy kad se vide ove rupe...
Area: nije race setup ali nije ni ovaj airbox nešto race... Znači, nek je protočan kao gljiva što kaže hac pa šta fali na base setupu!
doritos:
...lega preljep ti je skut :icon_thumright:...niti slucajno nemoj ici na neke jace kiteve i te zajbancije jer nebu dobro i samo ces ga jebat i trgat bezveze...base set up mila majka...pezo je zbilja ljep ko slika :)
Pupo:
--- Citat: pitaNS - 23 Lipanj, 2009, 00:13:06 ---Area: nije race setup ali nije ni ovaj airbox nešto race... Znači, nek je protočan kao gljiva što kaže hac pa šta fali na base setupu!
--- Kraj citata ---
Nemam ja ništa protiv race filtera, samo kako će se te spužvice u filteru odrazit na životni vijek klipa i cilindra?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju