Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Moj JETFORCE project...

<< < (75/96) > >>

dino_sk:

--- Citat: ProDriverGT(TGB) - 12 Lipanj, 2009, 11:54:26 ---Samo mi nije jasno kad si stalno kromirao razno razne dijelove,zasto nisi uzeo RS70 chrom..

--- Kraj citata ---
pa nije kromirao , nego polirao felge i deklo  :toothy11:

ProDriverGT(TGB):

--- Citat: dino_sk - 12 Lipanj, 2009, 12:10:47 ---pa nije kromirao , nego polirao felge i deklo  :toothy11:

--- Kraj citata ---

Daj procitaj bolje,jesam rekao da ga kromira ili da kupi kromirani RS?

dino_sk:

--- Citat: ProDriverGT(TGB) - 12 Lipanj, 2009, 12:24:37 ---Daj procitaj bolje,jesam rekao da ga kromira ili da kupi kromirani RS?

--- Kraj citata ---
vidio sam ja sta si ti napisao , ja ne govorim za spuh nego za felge i deklo njih nije kromirao neg polirao  :)

ProDriverGT(TGB):

--- Citat: dino_sk - 12 Lipanj, 2009, 13:02:50 ---vidio sam ja sta si ti napisao , ja ne govorim za spuh nego za felge i deklo njih nije kromirao neg polirao  :)

--- Kraj citata ---
To je istina,samo hocu rec da bi se chrom rs bolje uklopio..

pitaNS:
a možda bi se bolje uklopio  tj sigurno...
Ali kao prvo nije ga bilo na stanju kad sam uzimao a kao drugo, bilo koji auspuh mi je lepši ovako sa varovima nego hromiran!

--- Citat: andy - 12 Lipanj, 2009, 08:25:50 ---A pitanje je kako ti se slaže kvačilo s tim zvonom i kolko km već ? Jer meni moje fly sa ser. zvonom na Aeroxu zna trest u startu, ono kad počinje hvatat..

--- Kraj citata ---

ništa ne trese...Malo kasnije ulovi,i zna nekad da zaškripi...Ali kako je u početku bilo očajno kad je bilo novo sad je još super...Treba mu da legne i da počne hvatati većom površinom feroda...

--- Citat: gianelli - 12 Lipanj, 2009, 00:57:02 ---kako je ovako velik auspuh ili se meni to cini? :S

inace ljepo izgleda za pežoa  :glasses9:

--- Kraj citata ---

Hvala, da baš je velik auspuh dobro ti se čini...takav je RS II...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju